63

Χωρίς τον Κολομβιανό αμυντικό Ιβάν Κόρντομπα θα ολοκληρώσει την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο η Ίντερ. Η ακτινογραφία στην οποία υποβλήθηκε, για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του, έδειξε ότι έχει υποστεί εκτεταμένη ζημιά. Έτσι πιθανότατα δεν θα προλάβει να αγωνιστεί έως τη λήξη της σεζόν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας La Gazzetta dello Sport, ο 23χρονος αμυντικός τραυματίστηκε σοβαρά στον αγώνα με την Περούτζια, όπου η Ίντερ νίκησε με 3-2, όταν συγκρούστηκε με τον Τζιοβάνι Τεντέσκο.



Το πλήγμα είναι σημαντικό για την Ίντερ, καθώς στον προσεχή αγώνα με τη Βιτσέντζα θα απουσιάσει και ο Γάλλος αμυντικός Λοράν Μπλαν, ο οποίος στον αγώνα με την Περούτζια αποβλήθηκε με δύο κίτρινες κάρτες.


Η Ίντερ έχει πετύχει τρεις συνεχόμενες νίκες και έχει φτάσει στην πέμπτη θέση του campionato.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press