
Υπέγραψε την Πέμπτη συμβόλαιο με τη γερμανική ομοσπονδία έως το 2002
Εάν ο Κριστόφ Ντάουμ δεν είχε κάνει χρήση κοκαΐνης, ο αγώνας με αντίπαλο την Ελλάδα θα ήταν ο τελευταίος για τον Ρούντι Φέλερ στον πάγκο της εθνικής Γερμανίας, την οποία ανέλαβε ως υπηρεσιακός. Την Πέμπτη, όμως, λίγες ώρες μετά το 4-2 επί της Ελλάδας, ο Φέλερ υπέγραψε συμβόλαιο έως το 2002 με τη γερμανική ομοσπονδία.
63
Εάν ο Κριστόφ Ντάουμ δεν είχε κάνει χρήση κοκαΐνης, ο αγώνας με αντίπαλο την Ελλάδα θα ήταν ο τελευταίος για τον Ρούντι Φέλερ στον πάγκο της εθνικής Γερμανίας, την οποία ανέλαβε ως υπηρεσιακός. Την Πέμπτη, όμως, λίγες ώρες μετά το 4-2 επί της Ελλάδας, ο Φέλερ υπέγραψε συμβόλαιο έως το 2002 με τη γερμανική ομοσπονδία.
«Το θέμα είναι διαδικαστικό» εξήγησε εκπρόσωπος της γερμανικής ομοσπονδίας Βόλφγκανγκ Νίρσμπαχ, όπως μεταδίδει το DailySoccer.
Από την ημέρα που ξέσπασε το σκάνδαλο – Ντάουμ, άλλωστε, όλοι γνώριζαν ότι ο Φέλερ θα ήταν εκείνος που θα οδηγούσε τη Γερμανία έως και την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2002.
Όπως έχει γίνει γνωστό, η γερμανική ομοσπονδία έχει καλέσει τον Φέλερ να μείνει στην εθνική ομάδα έως και το 2006, οπότε η Γερμανία θα φιλοξενήσει το επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο.
Ο Φέλερ διαδέχτηκε τον Έριχ Ρίμπεκ, έπειτα από την αποτυχία της Γερμανίας στο EURO 2000.
Τότε, όμως, ο Φέλερ βρισκόταν στην τεχνική ηγεσία για το μεταβατικό στάδιο έως το καλοκαίρι του 2001, οπότε και επρόκειτο να αναλάβει καθήκοντα ο Ντάουμ.
Ο άμεσος συνεργάτης του Ρούντι Φέλερ, Μίκαελ Σκίμπε, υπέγραψε επίσης συμβόλαιο, αλλά έως το 2004.
Η Γερμανία του Φέλερ έχει κερδίσει και τους τέσσερις αγώνες της στον ένατο προκριματικό όμιλο του Μουντιάλ 2002, έχει σημειώσει μία φιλική νίκη επί της Ισπανίας και έχει χάσει μόνο σε ένα φιλικό παιχνίδι από τη Γαλλία με 1-0 στο Παρίσι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ισοκράτης: Η παιδεία ως δύναμη του λόγου (Μέρος ΙΘ’)
- Pet Shop Boys: Volume – 600 σελίδες με όσα δεν ήξερες για το θρυλικό συγκρότημα
- Μιλγουόκι Μπακς – Μέμφις Γκρίζλις 131-115: Επιτέλους νίκη για τα «Ελάφια» (vid)
- Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 15χρονης για επίθεση σε τρεις ανήλικες στον Εύοσμο
- Το «ντόμινο» που μπορεί να φέρει στη Euroleague ο ΛεΝτέι – Οι περιπτώσεις των Πίτερς, Μπλόσομγκεϊμ και Χορντ
- Λέκκας για σεισμό στα Ιωάννινα: «Οι δονήσεις θα συνεχιστούν αλλά δεν ανησυχούμε»


