26

Η 4η Απριλίου θα είναι μία ιδιαίτερα σημαντική ημέρα για το Ευρωπαϊκό μπάσκετ. Όπως ανακοίνωσε η FIBA, την παραπάνω ημερομηνία θα δοθεί κοινή συνέντευξη Τύπου με την ULEB, στο Μόναχο, όπου θα ανακοινωθούν οι λεπτομέρειες της συμφωνίας των δύο πλευρών για τη δημιουργία της νέας ευρωπαϊκής λίγκας.

Νωρίτερα, στις 30 Μαρτίου, στο Μόναχο και στην Μπολόνια οι εκπρόσωποι της παγκόσμιας ομοσπονδίας μπάσκετ θα έχουν συναντήσεις με τους συλλόγους που υπάγονται σε αυτήν.


Στη συνέντευξη Τύπου στις 4 Απριλίου θα δώσουν το «παρών» οι Μπόρισλαβ Στένκοβιτς και Πάτρικ Μπάουμαν από τη FIBA και από την ULEB οι Εντουάρντο Πορτέλα και Ζορντί Μπερντομό.


Οι δικτυακοί τόποι FIBA.com, SuproLeague.com και Euroleague.net θα παρουσιάσουν σε «ζωντανή» μετάδοση τη συγκεκριμένη συνέντευξη Τύπου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ