26

Τα καλά νέα από το γιατρό του περιμένει ο Ρονάλντο την Πέμπτη, ο οποίος, σύμφωνα με δηλώσεις του που δημοσιεύτηκαν στο δικτυακό τόπο της Ίντερ, έθεσε ως χρονικό όριο επιστροφής του τον ένα μήνα.

Ο Βραζιλιάνος άσος, που έχει ταλαιπωρηθεί πολύ από συνεχείς τραυματισμούς, επισκέφθηκε σήμερα τους συμπαίκτες του και τους είπε: «Είμαι εντάξει. Την Τετάρτη έκανα τις εξετάσεις μου και περιμένω τα αποτελέσματα. Είμαι αισιόδοξος για το πώς πάνε τα πράγματα. Έκαναν μεγάλη πρόοδο τις τελευταίες σαράντα ημέρες και ελπίζω πως ο κ. Σελάν θα έχει καλά νέα για μένα.»


Πάντως, ο Ρονάλντο δεν έκρυψε την ευγνωμοσύνη του για την αντιμετώπιση που είχε έως τώρα από τη διοίκηση του ιταλικού συλλόγου, όπως και από τους φιλάθλους της Ίντερ, που ήταν βέβαια περισσότερο ανυπόμονοι. «Φυσικά και ένιωσα πιεσμένος. Όλοι περιμένουν να με δουν στο γήπεδο όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Αυτό δεν πιστεύω ότι αργεί να γίνει. Σε ένα μήνα, εάν όλα πάνε καλά, θα είμαι έτοιμος να επιστρέψω.»

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ