
Κυκλοφόρησε ο Via Cyrix III
Στο δίκτυο λιανικής μεταπώλησης επεξεργαστών και στους κατασκευαστές υπολογιστών άρχισαν να διατίθενται από την Παρασκευή οι νέες εκδόσεις του επεξεργαστή Cyrix III στα 600, 650 και 667MHz από τη Via Technologies.<P
39
Στο δίκτυο λιανικής μεταπώλησης επεξεργαστών και στους κατασκευαστές υπολογιστών άρχισαν να διατίθενται από την Παρασκευή οι νέες εκδόσεις του επεξεργαστή Cyrix III στα 600, 650 και 667MHz από τη Via Technologies.
Ο Via Cyrix III είναι ένας επεξεργαστής χαμηλού κόστους που προορίζεται για οικονομικούς υπολογιστές γραφείου, φορητούς υπολογιστές και συσκευές πρόσβασης στο Διαδίκτυο.
Τοποθετείται σε μητρικές με socket 370 και, σύμφωνα με τη Via, το μικρό μέγεθός του (72 τετραγωνικά χιλιοστά) εξασφαλίζει εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση ισχύος, διατηρώντας ταυτόχρονα χαμηλή τη θερμοκρασία που αναπτύσσεται κατά τη λειτουργία του. Έχει λανθάνουσα μνήμη επιπέδου 1 (L1 cache) χωρητικότητας 128ΚΒ, υποστηρίζει επικοινωνία μέσω διαύλου συστήματος 100/133ΜΗz και τις εντολές πολυμέσων MMX και 3DNow.
Κατασκευάζεται με τεχνολογία 0,18 μικρών, αν και η Via έχει κάνει γνωστό ότι πρόκειται να προχωρήσει στην κατασκευή τσιπ κάνοντας χρήση τεχνολογίας μικρότερης κλίμακας ολοκλήρωσης 0,13 μικρών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Κάρλο Αντσελότι «δεσμεύτηκε» να καλέσει τον Νεϊμάρ στο Μουντιάλ! – Τι είπε σε δύο οπαδούς (vid)
- Μαθαίνοντας στις γυναίκες να υποτάσσονται: Η αναπτυσσόμενη βιομηχανία πίσω από τα «σχολεία για καλές συζύγους»
- Τεχνητή Νοημοσύνη για Δημοσιογράφους από το Ιόνιο Πανεπιστήμιο
- «Βαριά καμπάνα» για τον τερματοφύλακα – μποξέρ
- Διπλό χτύπημα Παυλόπουλου σε κυβέρνηση και Δικαιοσύνη για τις υποκλοπές – Καίριο πλήγμα στην καρδιά του Κράτους Δικαίου
- Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. μετά από αναφορά για πυροβολισμούς στις φοιτητικές εστίες Ζωγράφου



