
Αποκλείστηκε η ελληνική «πεντάδα» την πρώτη ημέρα του ευρωπαϊκού 25άρας πισίνας
Ούτε ένας από τους πέντε Έλληνες κολυμβητές και κολυμβήτριες που βρίσκονται στη Βαλένθια για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 25άρας πισίνας δεν κατάφερε να περάσει από τα προκριματικά, αν και οι επιδόσεις τους ήταν αξιοσημείωτες.
75
Ούτε ένας από τους πέντε Έλληνες κολυμβητές και κολυμβήτριες που βρίσκονται στη Βαλένθια για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 25άρας πισίνας δεν κατάφερε να περάσει από τα προκριματικά, αν και οι επιδόσεις τους ήταν αξιοσημείωτες.
Στα 100μ. πρόσθιο, ο Ανδρέας Ζέππος κατετάγη 17ος με 1:02.53, επίδοση μόλις τρία δευτερόλεπτα πίσω από το δικό του πανελλήνιο ρεκόρ. Ο Σπύρος Γιαννιώσης στα 400μ. ελεύθερο πήρε τη 10η θέση σε σύνολο 17 αθλητών με 3:50.99 και για λίγο έχασε την πρόκριση στον τελικό, όπου πέρασαν οι οκτώ καλύτεροι.
Στα 200μ. μεικτής ατομικής, ο Αλέξανδρος Κόκκινος ήταν 12ος στη γενική κατάταξη με 2:03.53, επίδοση που άγγιξε το πανελλήνιο ρεκόρ του Χαράλαμπου Παπανικολάου με 2:03.34. Στο ίδιο αγώνισμα, ο Βασίλης Δεμέτης κατετάγη 13ος, με 2:04.31. Οι δύο Έλληνες κολυμβητές ήταν οι πιο νέοι από όσους συμμετείχαν στο αγώνισμα, 18 και 17 χρόνων αντίστοιχα.
Στα 100μ. ελεύθερο, η 15χρονη Ζωή Δημοσχάκη πήρε τη 19η θέση, σε σύνολο 27 αθλητριών, με 57.33, επίδοση που είναι η καλύτερη για Ελληνίδα κολυμβήτρια στην κατηγορία παγκορασίδων Β .
Την Παρασκευή έχουμε μόνο μία ελληνική συμμετοχή, με το Βασίλη Δεμέτη να δοκιμάζει την τύχη του στα 400μ. μεικτής ατομικής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ
- LIVE: Φιορεντίνα – Λάτσιο
- Κύπρος: Ομοφοβικό παραλήρημα – Καίνε σημαίες ΛΟΑΤΚΙ+ ως Ιούδες – Ηχηρή καταγγελία της Accept – LGBTI Cyprus
- Ντοκ Ρίβερς: «Τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως ελπίζαμε…»
- «Μπαράζ» παραβάσεων στους άδειους δρόμους της Αθήνας
- Τα 3+1 μέτωπα που στριμώχνουν την κυβέρνηση – Τα σκάνδαλα, οι δικογραφίες και οι κινητοποιήσεις
- ΕΛΣΤΑΤ: Με χρόνιο πρόβλημα υγείας το 24% του πληθυσμού – Η γενική κατάσταση σε άτομα 16 ετών και άνω





