
Δίκαιο το αποτέλεσμα
Είχαμε τις περισσότερες ευκαιρίες, δήλωσε ο Γιάννης Γκούμας, μετά τη λήξη του ντέρμπι των... αιωνίων. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού στάθηκε κυρίως στη σωστή συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων, συμπληρώνοντας ότι δεν υπήρξαν παρεκτροπές από πλευράς των φιλάθλων.
66
Είχαμε τις περισσότερες ευκαιρίες, δήλωσε ο Γιάννης Γκούμας, μετά τη λήξη του ντέρμπι των… αιωνίων. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού στάθηκε κυρίως στη σωστή συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων, συμπληρώνοντας ότι δεν υπήρξαν παρεκτροπές από πλευράς των φιλάθλων.
«Το επίπεδο του αγώνα ήταν ανώτερο του αναμενόμενου» εκτίμησε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος. Και ο αρχηγός του Ολυμπιακού συμπλήρωσε: «Οι δύο ομάδες είναι κουρασμένες από τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις τους και για αυτό πιστεύω ότι το θέαμα ήταν αρκετά καλό. Στο πρώτο ημίχρονο υπερείχαμε ελαφρώς, ενώ στην επανάληψη ο Παναθηναϊκός έκανε περισσότερες ευκαιρίες. Το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο.»
Ζε Ελίας: Οι φίλαθλοι να έρχονται για να δουν σόου
Στη συμπεριφορά των οπαδών, που βρέθηκαν στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας στάθηκε ο Ζε Ελίας. «Οι φίλαθλοι πρέπει να βλέπουν το ποδόσφαιρο σαν ένα σόου. Πρέπει να σέβονται τους ποδοσφαιριστές και να σκέφτονται ότι έχουν και αυτοί οικογένειες, που τους περιμένουν να γυρίσουν στο σπίτι» επισήμανε ο Βραζιλιάνος μέσος του Ολυμπιακού, που όσον αφορά στο παιχνίδι δήλωσε: «Ήταν σκληρός αγώνας, με τον Παναθηναϊκό να έχει καλή άμυνα και τις δύο ομάδες να δημιουργούν ευκαιρίες για γκολ».
Στην κατάσταση που επικρατούσε εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου αναφέρθηκε ο Δημήτρης Μαυρογενίδης. «Οι παίκτες έδειξαν χαρακτήρα σε αντίθεση με τον κόσμο. Το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο, σε έναν αγώνα με μεγάλο πάθος. Εμείς, πάντως, δεν είμαστε στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση» συμπλήρωσε ο 24χρονος αμυντικός των Πειραιωτών.
Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι ο Αλβες εξέφρασε με βεβαιότητα, μετά το τέλος του ντέρμπι, ότι ο διαιτητής έπρεπε να δώσει πέναλτι, υποστηρίζοντας ότι ο Νικοπολίδης τον ανέτρεψε.
Μπασινάς: Δεν είμαστε ευχαριστημένοι
«Η ατμόσφαιρα ήταν φανταστική, αλλά δεν έπρεπε να πέσουν καθίσματα στον αγωνιστικό χώρο» είπε ο Αγγελος Μπασινάς. «Είχαμε ευκαιρίες, χωρίς να μπορέσουμε να τις μετατρέψουμε σε γκολ, όμως έτσι είναι τα ντέρμπι. Είμαστε κουρασμένοι από την υπερπροσπάθεια της Ευρώπης, αλλά δεν είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα του αγώνα» συμπλήρωσε ο 24χρονος αμυντικός.
Ικανοποιημένος από τη διαιτησία του Κύρου Βασσάρα εμφανίστηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Αγγελος Φιλιππίδης, που εξέφρασε το παράπονό του για τη συμπεριφορά των οπαδών της ομάδας του. «Σταθήκαμε άτυχοι» προσέθεσε ο κ. Φιλιππίδης για το αγωνιστικό μέρος του ντέρμπι.
Εκτεταμένες ζημιές στη Λεωφόρο
Χωρίς καθίσματα έμειναν οι θύρες 6 και 7, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπήρξαν ζημιές και σε άλλα σημεία του «Α.Νικολαΐδης». Το οικονομικό κόστος των καταστροφών θα εκτιμηθεί τη Δευτέρα από τους «πρασίνους» και αναμένεται να είναι αρκετά υψηλό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στεγαστική κρίση: Πώς αξιολογεί η αγορά τις προτάσεις ΔΝΤ και ΤτΕ για προσιτή κατοικία
- Ουγγαρία: Μεγάλη νίκη της αντιπολίτευσης δείχνει το exit poll – Ρεκόρ συμμετοχής στις βουλευτικές εκλογές
- Όλοι θέλουν παίκτες της Μπάγερν – Μετά τον Ολίσε στο «στόχαστρο» και ο Πάβλοβιτς
- Ο Akylas τραγούδησε «Ferto» και ξεσήκωσε το Άμστερνταμ
- Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Χωρίς «φρένα» η κυβέρνηση – Οι επόμενες «μάχες» και ο δρόμος που οδηγεί στο… εδώλιο
- Khaby Lame: Το ναυάγιο του δημοφιλέστερου TikToker στον κοσμο




