
Αποστολή εκτός έδρας για τον Ηρακλή στη Suproleague
Το πρώτο τους τεστ εκτός... Ιβανόφειου θα δώσουν οι παίκτες του Ηρακλή στη Suproleague στον αγώνα της Τετάρτης (21:30) με αντίπαλο τη Σκαβολίνι στο Πέζαρο.
26
Το πρώτο τους τεστ εκτός… Ιβανόφειου θα δώσουν οι παίκτες του Ηρακλή στη Suproleague στον αγώνα της Τετάρτης (21:30) με αντίπαλο τη Σκαβολίνι στο Πέζαρο.
Ο Μάκης Δενδρινός προσπάθησε να διώξει το άγχος από τους παίκτες του, που μέχρι στιγμής έχουν απολογισμό μία νίκη και μία ήττα.
«Δεν είμαστε εμείς αυτοί που έχουμε το άγχος, αλλά ο αντίπαλός μας. Η Σκαβολίνι είναι το φαβορί της αναμέτρησης. Οι Ιταλοί καίγονται για τη νίκη στο μεταξύ μας αγώνα. Εμείς δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε» ανέφερε ο «Βούδας».
Από τον Ηρακλή θα απουσιάσει ο Σάσα Χούπμαν που είναι τραυματίας και παρέμεινε στη Θεσσαλονίκη. Αντίθετα, όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι έτοιμοι για τον αγώνα, ενώ για πρώτη φορά βρέθηκε στην αποστολή και ο Γιώργος Χρυσανθόπουλος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στεγαστική κρίση: Πώς αξιολογεί η αγορά τις προτάσεις ΔΝΤ και ΤτΕ για προσιτή κατοικία
- Ουγγαρία: Μεγάλη νίκη της αντιπολίτευσης δείχνει το exit poll – Ρεκόρ συμμετοχής στις βουλευτικές εκλογές
- Όλοι θέλουν παίκτες της Μπάγερν – Μετά τον Ολίσε στο «στόχαστρο» και ο Πάβλοβιτς
- Ο Akylas τραγούδησε «Ferto» και ξεσήκωσε το Άμστερνταμ
- Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Χωρίς «φρένα» η κυβέρνηση – Οι επόμενες «μάχες» και ο δρόμος που οδηγεί στο… εδώλιο
- Khaby Lame: Το ναυάγιο του δημοφιλέστερου TikToker στον κοσμο




