
Πρόκριση παρά την ήττα για τον Πανελλήνιο στο χάντμπολ
Ο Πανελλήνιος προκρίθηκε στο 2o γύρο του Κυπέλλου Ομοσπονδίας, παρά την ήττα του στην Ελβετία από την Καντέτεν Σαουρχάσεν με 27-24. Η ελληνική ομάδα είχε κερδίσει στην Αθήνα με 27-22 και έτσι πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης με καλύτερη διαφορά γκολ.
26
Ο Πανελλήνιος προκρίθηκε στο 2o γύρο του Κυπέλλου Ομοσπονδίας, παρά την ήττα του στην Ελβετία από την Καντέτεν Σαουρχάσεν με 27-24. Η ελληνική ομάδα είχε κερδίσει στην Αθήνα με 27-22 και έτσι πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης με καλύτερη διαφορά γκολ.
Ο αγώνας ήταν δραματικός, καθώς οι Ελβετοί είχαν διαφορά τεσσάρων τερμάτων από το πρώτο ημίχρονο και έδειχναν ικανοί να καλύψουν το -5 με το οποίο είχαν ηττηθεί στο πρώτο ματς. Όμως οι πρωταθλητές Ελλάδας, παρά το ότι οι γηπεδούχοι είχαν τη θερμή υποστήριξη 2.000 και πλέον οπαδών τους, κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 25:43 αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Κροάτης Πάλιαρ, ενώ οι Ελβετοί προηγούνταν με 26-21. Όμως, στη συνέχεια η ελληνική ομάδα αντέδρασε, πέτυχε τρία τέρματα και έτσι το τελικό 27-24 τής έδωσε την πρόκριση.
Ο Αλβανός με οκτώ τέρματα και ο Πάλιαρ με έξι ήταν οι πρώτοι σκόρερ του Πανελληνίου, ενώ τρία πέτυχε ο Ζαραβίνας, από δύο ο Κοτελίδας, ο Χαλκίδης και ο Σαμαράς και από ένα ο Φωτιάδης και ο Ζαρλακούτης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τι κρατάει η Εθνική από το φιλικό στην Στοκχόλμη
- Προφυλακίστηκε γνωστός τραγουδιστής στη Σύρο για υπόθεση αποπλάνησης ανηλίκου
- Το ΝΑΤΟ μετατρέπει τη Βαλτική σε πεδίο επίδειξης ισχύος: 6.000 στρατιώτες σε άσκηση απέναντι στη Ρωσία
- Παγκόσμιο Κύπελλο 2026: Το τηλεοπτική πρόγραμμα της διοργάνωσης
- Το Ισραήλ ανοίγει πρεσβεία στη Σλοβενία μετά την αλλαγή κυβέρνησης – «Οι φίλοι μας επιστρέφουν στην εξουσία»
- Εξιτήριο στον 50χρονο καβοδέτη που τραυματίστηκε στο λιμάνι της Μυτιλήνης – Επικοινώνησε μαζί του ο Κικίλιας


