
Θέλουν να… γίνουν εκατομμυριούχοι δέκα Αμερικανοί πρωταθλητές
Η τηλεθέαση κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων δεν ήταν αυτή που περίμενε το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο NBC και τώρα πάει να... βγάλει τα σπασμένα με άλλον τρόπο. Οι υπεύθυνοι του καναλιού, προσπαθώντας να ανεβάσουν τα νούμερα, αποφάσισαν να καλέσουν δέκα Αμερικανούς πρωταθλητές σε τηλεοπτικό σόου, περιμένοντας ότι τουλάχιστον αυτήν τη φορά ο κόσμος θα δείξει περισσότερο ενδιαφέρον και θα «καρφωθεί» στις τηλεοράσεις του για να παρακολουθήσει την, εκτός αγωνιστικών χώρων, προσπάθεια των αθλητών.
75
Η τηλεθέαση κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων δεν ήταν αυτή που περίμενε το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο NBC και τώρα πάει να… βγάλει τα σπασμένα με άλλον τρόπο. Οι υπεύθυνοι του καναλιού, προσπαθώντας να ανεβάσουν τα νούμερα, αποφάσισαν να καλέσουν δέκα Αμερικανούς πρωταθλητές σε τηλεοπτικό σόου, περιμένοντας ότι τουλάχιστον αυτήν τη φορά ο κόσμος θα δείξει περισσότερο ενδιαφέρον και θα «καρφωθεί» στις τηλεοράσεις του για να παρακολουθήσει την, εκτός αγωνιστικών χώρων, προσπάθεια των αθλητών.
Η δεκάδα των αθλητών θα εμφανιστεί σε δύο ειδικές εκπομπές του σόου «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;», παραγωγής του NBC, που θα προβληθεί από το ΑΒC, προσπαθώντας να αποδείξει ότι τα καταφέρνει μία χαρά και στην άσκηση του… μυαλού.
Στον καθένα από αυτούς θα δοθεί το ποσό των 16.000 δολαρίων (περίπου 6,3 εκατ. δρχ.), ως οικονομική εγγύηση, όπως ανέφεραν οι υπεύθυνοι.
Τη δεκάδα των πρωταθλητών, εκτός απροόπτου, θα αποτελέσουν οι κολυμβητές Λένι Κράιζελμπουργκ, Τζένι Τόμπσον, Τάρα Τόρες και Ντάρι Χολ, η μπασκετμπολίστρια Λίζα Λέσλι, ο κυρίαρχος των σπριντ Μόρις Γκριν, η καταδύτρια Λάουρα Γουίλκινσον, ο παλαιστής που έβαλε τέλος στην κυριαρχία του Αλεξάντερ Καρέλιν, Ρούλον Γκάρντνερ, η ποδοσφαιριστής Τζούλι Φάουντι και η άλτρια του επί κοντώ Στέισι Ντράγκιλα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press



