26

Εκπληκτική εμφάνιση πραγματοποίησε η Χάιντι Αντικατζίδη στο πρώτο αγώνισμα του ιππικού τριάθλου, που ακούει στο όνομα ντρεσάζ. Η Ελληνίδα αμαζόνα κατέκτησε την 3η θέση επί συνόλου 38 αγωνιζόμενων ανδρών και γυναικών με 37.40 βαθμούς ποινής.

Βέβαια, πρόκειται για την αρχή του ιππικού τριάθλου, καθώς την Πέμπτη διεξάγεται το αγώνισμα των φυσικών εμποδίων και την Παρασκευή αυτό της υπερπήδησης εμποδίων.


Πρώτος στο ντρεσάζ ήταν ο Αμερικανός Ντέιβιντ Ο Κόνορ με 29 βαθμούς ποινής, που αποτελεί την καλύτερη επίδοση που έχει γίνει σε Ολυμπιακούς Αγώνες και δεύτερη η Μαρίνα Κόενκε (Γερμανία) με 34.80 βαθμούς ποινής.


«Το καλό αποτέλεσμα οφείλεται στην άψογη συνεργασία με το άλογο. Ο δρόμος παρ όλα αυτά είναι μακρύς. Πρέπει να είμαι εξίσου προσεκτική για να έχω ανάλογη συνέχεια» είπε η 23χρονη αμαζόνα και προσέθεσε αναφορικά με τη συνέχεια «Μας βοηθάει το γεγονός ότι ξέρουμε πλέον τους αντιπάλους μας. Στα φυσικά εμπόδια δεν πιστεύω να έχουμε μεγάλα προβλήματα όσο για την τελευταία ημέρα δεν μπορώ να προβλέψω γιατί πλέον παίζει ρόλο και η κούραση».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ