
Εκπληξη η Κορέα 3-2 την Ιταλία στο Ολυμπιακό τουρνουά βόλεϊ γυναικών
Με το δεξί μπήκαν οι Κορεάτισσες στην πρεμιέρα του Ολυμπιακού τουρνουά βόλεϊ γυναικών, αφού επικράτησαν 3-2 των Ιταλίδων, πραγματοποιώντας την έκπληξη της πρώτης ημέρας.
26
Με το δεξί μπήκαν οι Κορεάτισσες στην πρεμιέρα του Ολυμπιακού τουρνουά βόλεϊ γυναικών, αφού επικράτησαν 3-2 των Ιταλίδων, πραγματοποιώντας την έκπληξη της πρώτης ημέρας.
Χρειάστηκε μιάμιση ώρα για να φτάσουν οι Ασιάτισσες στη νίκη, καθώς προηγήθηκαν με 2-1, αλλά η ομάδα της Ιταλίας κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2. Στο πέμπτο και τελευταίο σετ η Κορέα κέρδισε με 27-25.
Στα υπόλοιπα ματς του β ομίλου, η ομάδα – φαβορί της Κούβας, επικράτησε άνετα της Γερμανίας με 3-0 (25-17, 25-18, 25-18), ενώ η Ρωσία κέρδισε με χαρακτηριστική άνεση το Περού, πετυχαίνοντας το ίδιο σκορ (25-17, 25-13, 25-20).
Τα αποτελέσματα του α ομίλου:
Βραζιλία – Κένυα 3-0 (25-8, 25-11, 25-13)
Κροατία – Αυστραλία 3-1 (25-21, 22-25, 25-14, 25-16)
ΗΠΑ – Κίνα 3-1 (19-25, 25-21, 25-12, 26-24).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Θεσσαλονίκη: Παραμένει στη ΜΕΘ ο φοιτητής με τη μηνιγγίτιδα – «Σταθερή αλλά σοβαρή κατάσταση» λέει ο Γιαννάκος
- Φαρμακοβιομηχανία στην Ευρώπη: Στρατηγική αυτονομία, επενδύσεις και ο ρόλος της Ελλάδας στο νέο υγειονομικό τοπίο
- Ρωσία: Η Μόσχα παρέδωσε στο Κίεβο τις σορούς 1.000 Ουκρανών στρατιωτών με αντάλλαγμα τα λείψανα 41 Ρώσων
- Γιατί ο Περσικός Κόλπος διαθέτει περισσότερο πετρέλαιο και φυσικό αέριο από οποιοδήποτε άλλο μέρος του κόσμου
- Τεράστιο το ενδιαφέρον για Βεζένκοφ και Ολυμπιακό στη Βουλγαρία – Ανοίγει και το πάνω διάζωμα του γηπέδου
- Meta Platforms: Νέο μοντέλο ΑΙ καταφθάνει σε Facebook, Instagram και WhatsApp

