
Στο UEFA η Ουντινέζε – Γύρισε στην παράταση το ματς με την Ολομουτς
Εστω και αν χρειάστηκε να ιδρώσει περισσότερο από όσο ίσως περίμενε, η Ουντινέζε ακολούθησε τη Στουτγάρδη και τη Θέλτα στον πρώτο γύρο του Κυπέλλου UEFA. Η ιταλική ομάδα χρειάστηκε την παράταση για να επικρατήσει τελικά 4-2 της Σίγμα Ολομουτς και να πάρει την πρόκριση.
75
Εστω και αν χρειάστηκε να ιδρώσει περισσότερο από όσο ίσως περίμενε, η Ουντινέζε ακολούθησε τη Στουτγάρδη και τη Θέλτα στον πρώτο γύρο του Κυπέλλου UEFA. Η ιταλική ομάδα χρειάστηκε την παράταση για να επικρατήσει τελικά 4-2 της Σίγμα Ολομουτς και να πάρει την πρόκριση.
H αναμέτρηση της Τρίτης στο Ούντινε ανάμεσα στην Ουντινέζε και τη Σίγμα Ολομουτς για το Ιntertoto ήταν συγκολινιστική. Οι Ιταλοί με την ισοπαλία 2-2 που είχαν αποσπάσει στην Τσεχία περίμεναν ότι ο αγώνας θα εξελισσόταν σε… τυπική διαδικασία. Οι ποδοσφαιριστές της Ολομουτς, όμως, είχαν διαφορετική άποψη.
O Πάβελ Χάπαλ στο 44 έφερε τους φιλοξενουμένους μπροστά στο σκορ και πάγωσε τους περίπου 20.000 οπαδούς της Ουντινέζε που έδωσαν το παρών στο γήπεδο.
Η λύτρωση ήλθε στο 87 με τον Μούτσι, αλλά οι πανηγυρισμοί δεν κράτησαν πολύ, καθώς ένα λεπτό αργότερα ο Γιόζεφ Μούσα έφερε ξανά τη Σίγμα Ολομουτς μπροστά στο σκορ.
Ούτε οι πανηγυρισμοί των Τσέχων είχαν διάρκεια. Στα πρώτα λεπτά των καθυστερήσεων ο Τόμας Ουιφάλουσι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, όμως αυτά ήταν της ομάδας του. Ετσι, με αυτό το δώρο το ματς οδηγήθηκε στην παράταση. Εκεί ο Ρομπέρτο Σόσα και ο Μάσιμο Μαρτζιότα πήραν την υπόθεση πάνω τους και με δύο γκολ έγραψαν το τελικό 4-2.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ολυμπιακός: Η επίθεση-φωτιά, οι «κατοστάρες» και τα ιστορικά ρεκόρ που κυνηγάει
- Θεσσαλονίκη: Ελεύθεροι υπό όρους οι εφοριακοί που κατηγορούνται για «φακελάκια» – Τι είπαν στις απολογίες τους
- Ανακωχή: «Φιλάω το χέρι του Αχιλλέα, φονιά του γιου μου»
- Στον κόσμο του «6-7»: Τι σημαίνει το meme που λατρεύει η Gen Alpha και δεν καταλαβαίνουν οι γονείς
- ΠΑΣΟΚ: Ανέξοδες μαγκιές του Γεωργιάδη, να παρέμβει άμεσα ο εισαγγελέας για τις δηλώσεις περί ρουσφετιών
- Τα συλλυπητήρια της ΚΑΕ Ολυμπιακός για τον Ντούσκο Βουγιόσεβιτς


