
Γερμανός διαιτητής στον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Πολόνια
Ο Γερμανός Εντγκαρ Στάινμπορν ορίστηκε από την επιτροπή διαιτησίας της UEFA να διευθύνει την Τετάρτη τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Πολόνια για τα προκριματικά του Champions League.
26
Ο Γερμανός Εντγκαρ Στάινμπορν ορίστηκε από την επιτροπή διαιτησίας της UEFA να διευθύνει την Τετάρτη τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Πολόνια για τα προκριματικά του Champions League.
Βοηθοί θα είναι οι συμπατριώτες του, Χάρι Εχινγκ και Γιόζεφ Βέμπερς, ενώ τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο επίσης Γερμανός Αλφονς Μπεργκ.
Παρατηρητής του αγώνα θα είναι ο Ούγγρος Γκιόργκι Σίλαγκι και παρατηρητής διαιτησίας ο Ολλανδός Πέτερ Γκανς.
Η αποστολή της Πολόνια αναμένεται στην Αθήνα απόψε, μια ώρα μετά τα μεσάνυχτα, και αύριο, Τρίτη, θα προπονηθεί στις 21:00 στο Ολυμπιακό Στάδιο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σύνδρομο Ευερέθιστου Εντέρου: Μια διαταραχή με πολλαπλά συμπτώματα
- Χανιά: Συνελήφθη καθηγητής μουσικής για σεξουαλική κακοποίηση 14χρονης
- Κύκλωμα διακινούσε ναρκωτικά στο κέντρο της Αθήνας – Κατασχέθηκαν 164 κιλά κάνναβης
- Μαγνητική θεραπεία υπόσχεται θεαματικά αποτελέσματα στη μετατραυματική διαταραχή
- Παν. Δουδωνής: Προκλητική ανάρτηση του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης ενώ αφήνουν τη Λέσβο να καταστρέφεται
- Υπ΄ ατμόν ο Πασκουάλ στην Μπαρτσελόνα

