63

Τα φαβορί επιβεβαίωσαν τον τίτλο τους το βράδυ του Σαββάτου στο Λονδίνο, καθώς και οι τρεις τελευταίες αναμετρήσεις έληξαν με νικητές τα μεγάλα ονόματα του βρετανικού Grand Slam. Τόσο ο Αντρέ Αγκάσι στο ανδρικό ταμπλό, όσο και οι Βένους Γουίλιμας-Αράτσα Σάντσες, στο γυναικείο, προκρίθηκαν για τον τέταρτο γύρο.

Ο μεν Αγκάσι νίκησε το Γάλλο Τζερόμ Γκολμάρ με 6-3, 6-3, 6-4, και η συμπατριώτισσά του, Αμερικανίδα Bένους Γουίλιαμς, νίκησε τη Γαλλίδα Ναταλί Ντεσί με 6-0 και 7-6.


Τον αγώνα του Αγκάσι δεν παρακολούθησε μόνο η συνοδός του, πρώην τενίστρια, Στέφι Γκραφ, αλλά και ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ Τομ Κρουζ.


Η Ισπανίδα Αράτσα Σάντσες, εξάλλου, απέκλεισε τη Σάντρα Νάτσουκ από τη Γιουγκοσλαβία με 3-6, 7-6, 6-2.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Reuters