38

Η Αυστραλή τραγουδίστρια Κάιλι Μινόγκ, που κατάφερε την Κυριακή να φτάσει και πάλι στην πρώτη θέση των τσαρτ ύστερα από δέκα χρόνια, συγκαταλέγεται στους οικοδεσπότες του μεγαλύτερου φεστιβάλ ομοφυλοφίλων της Μεγάλης Βρετανίας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Στο φεστιβάλ αναμένεται να παρευρεθούν πάνω από 85.000 άτομα, ενώ εκτός της 32χρονης Κάιλι Μινόγκ στη σκηνή θα ανέβουν και άλλοι γνωστοί καλλιτέχνες της δεκαετίας του 1980, όπως οι Culture Club, ο Μαρκ Αλμοντ και οι Bananarama.


Ο νεοεκλεγμένος δήμαρχος του Λονδίνου, Κεν Λίβινγκστον, όπως αναφέρει το BBC, θα εκφωνήσει λόγο στο πλήθος από την κεντρική σκηνή, λίγο πριν ξεκινήσει η μεγάλη πορεία των ομοφυλοφίλων προς το κέντρο του Λονδίνου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ