63

Ο αποκλεισμός των πρωταθλητών Ελλάδας στο μπιτς βόλεϊ, Μιχαλόπουλου – Ρουμελιώτη από τους Παύλο Μπελιγράτη – Δημήτρη Κελεπούρη αποτέλεσε τη μεγάλη έκπληξη στα προκριματικά του τουρνουά Χαλκιδικής. Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Τορόντο, εξάλλου, οι Καραντάσιου – Σφυρή κατέλαβαν τη 17η θέση αλλά ελπίζουν σε πρόκρισή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ.

Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, που συνεχίζεται με το τουρνουά της Χαλκιδικής, οι Μπελιγράτης – Κελεπούρης νίκησαν με 2-1 τους πρωταθλητές Ελλάδας Μιχαλόπουλου – Ρουμελιώτη με 2-1 σετ έπειτα από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι.


Μιχαλόπουλος και Ρουμελιώτης είχαν αναδειχθεί και στο προηγούμενο τουρνουά του πανελληνίου πρωταθλήματος που είχε γίνει στην Καλογριά Αχαΐας.


Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ γυναικών εξάλλου, η Εφη Σφυρή και η Βάσω Καραντάσιου κατετάγησαν, όπως και πέρυσι, στη 17η θέση.


Αν και ευελπιστούσαν σε υψηλότερο πλασάρισμα, συγκέντρωσαν αρκετούς βαθμούς στην προσπάθεια που κάνουν για να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ