
Απούσα η Τζόουνς από τα Τσικλητήρια
Η παγκόσμια πρωταθλήτρια των 100μ. Μάριον Τζόουνς δεν θα δώσει το παρών στα Τσικλητήρια, που θα διεξαχθούν στο ΟΑΚΑ στις 28 Ιουνίου, σύμφωνα με δήλωση του μάνατζέρ της στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters.
26
Η παγκόσμια πρωταθλήτρια των 100μ. Μάριον Τζόουνς δεν θα δώσει το παρών στα Τσικλητήρια, που θα διεξαχθούν στο ΟΑΚΑ στις 28 Ιουνίου, σύμφωνα με δήλωση του μάνατζέρ της στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters.
Το σχετικό κείμενο αναφέρει χαρακτηριστικά ότι Οι οργανωτές του Grand Prix στην Αθήνα είπαν ότι η Τζόουνς θα αγωνισθεί στο μίτινγκ, μαζί με τον Μόρις Γκριν και τον Ατο Μπόλτον, όμως ο Τσάρλι Γελς είπε ότι δεν έχουμε καμία συμφωνία. Δεν υπάρχει περίπτωση να πάμε στην Αθήνα.
Στα Τσικλητήρια θα διεξαχθούν 17 αγωνίσματα, από τα οποία μόνο στα δέκα υπάρχει βαθμολογία για τους αθλητές. Εξι για τους άνδρες (100μ., 400μ., 110μ. εμπόδια, 3χμ., επί κοντώ, ακόντιο) και τέσσερα για τις γυναίκες (100μ., 400μ., 3χμ., επί κοντώ).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Φωτιά στους Αγίους Θεοδώρους – Κλειστή η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου
- Απίστευτες βίντεο από την Κίνα: Ανεμοστρόβιλος χτύπησε σε φάρμα, ενώ αγελάδες τρέχουν να σωθούν
- Συγκλονίζει ο Κέβιν Κίγκαν: «Έχω καρκίνο στο τέταρτο στάδιο, αυτή τη στιγμή είμαι ακόμα εδώ!»
- Αυστηρή απάντηση Διαμαντοπούλου σε Δούκα: Το ΠΑΣΟΚ δεν παρακαλεί κανέναν για συνεργασίες, πόσω μάλλον όσους μας προσβάλλουν
- Παρορμητικές επιθυμίες και καταθλιπτικές αντιδράσεις – Όσα είπε η Μέριλιν Μονρόε στον ψυχίατρό της
- Πακιστάν: Η Κάγια Κάλας προωθεί ρόλο της ΕΕ στη διαπραγμάτευση για το Ιράν – Επικαλείται τη συμφωνία του 2015


