26

Η υπομονή των παραγόντων του Παναθηναϊκού φαίνεται πως τελείωσε, καθώς οι απογοητευτικές εμφανίσεις του Ντιμίτρι Απανασένκο συνεχίζονται ακόμα και στα πιο κρίσιμα ματς του τριφυλλιού στο πρωτάθλημα της Α1 ανδρών πόλο. Ετσι, οι ιθύνοντες του συλλόγου αποφάσισαν να καλέσουν το Ρώσο σε απολογία, με πιθανότατη τιμωρία το χρηματικό πρόστιμο.

Εν τω μεταξύ, μία εβδομάδα ακόμη θα παραμείνει στο νοσοκομείο «Σωτηρία» ο Θοδωρής Καλακόνας, καθώς υπέστη πνευμονική εμβολή, δηλαδή θρόμβωση στο κάτω δεξί μέρος του πνεύμονα και έχει αρχίσει να αντιμετωπίζεται με αντιπηκτική θεραπεία.
Ο διεθνής πολίστας θα ακολουθήσει θεραπευτική αγωγή, ενώ αποκλείστηκε η περίπτωση να υποβληθεί σε επέμβαση. Ετσι, ο παίκτης του Εθνικού αναμένεται να απουσιάσει από όλους τους αγώνες της ομάδας του στα πλέι οφ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ