
Ο Βασίλης Αλεξάκης παρουσίασε το νέο του βιβλίο με τίτλο Η καρδιά της Μαργαρίτας
Αντίγραφα του νέου του βιβλίου υπέγραψε τη Δευτέρα 18 Απριλίου, ο συγγραφέας Βασίλης Αλεξάκης σε βιβλιοπωλείο του Χαλανδρίου.
38
Αντίγραφα του νέου του βιβλίου υπέγραψε τη Δευτέρα 18 Απριλίου, ο συγγραφέας Βασίλης Αλεξάκης σε βιβλιοπωλείο του Χαλανδρίου.
Μιλώντας για το βιβλίο του, που έχει τίτλο Η καρδιά της Μαργαρίτας (εκδ. Εξάντας), ο συγγραφέας είπε: Tα βιβλία, που ήδη υπάρχουν στις βιβλιοθήκες, γεννούν τα επόμενα. Η γραφή παίρνει πολλά από τη ζωή, αλλά δεν γράφω ποτέ όπως σε ημερολόγιο, εξομολογητικά. Επιθυμώ να φτιάχνω ιστορίες, όπου αφήνω τα προσωπικά μου απ έξω και προσπαθώ ακόμη και τα βιώματά μου.
O συγγραφέας αποκάλυψε, επίσης, τις συνθήκες κάτω από τις οποίες δημιουργεί τις ιστορίες του: Κλείνομαι, δεν βγαίνω καθόλου έξω από το σπίτι για δύο ή τρία χρόνια, μέχρι να τελειώσω το μυθιστόρημά μου. Και είναι πολύ δύσκολο γιατί δεν είχα κάτι συγκεκριμένο στο νου μου όταν το άρχιζα.
AΠE
ΑΠΕ
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (7/4): Δράση με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό στην Ευρωλίγκα και Champions League
- Βασίλης Μάγγος: Αρχίζει η δίκη των αστυνομικών για τον ξυλοδαρμό και τα βασανιστήρια – «Να μη φιμωθεί η φωνή μας»
- Κίνηση: Καθυστερήσεις στον Κηφισό – Πού αλλού υπάρχουν προβλήματα
- Χρήστος Λούλης: Όταν ήταν 20 χρόνων και έπαιξε στο Ρουκ Ζουκ με τη Μαίρη Μηλιαρέση
- Ντέρμπι πρωτιάς ο Ολυμπιακός με τη Ρεάλ, κρίσιμο ματς και ο Παναθηναϊκός στη Βαρκελώνη
- Πάνω από τα 110 δολάρια το πετρέλαιο με φόντο τις απειλές Τραμπ απέναντι στο Ιράν


