Επεκτείνει το στόλο της με 17 νέα αεροσκάφη η EasyJet
Η αεροπορική εταιρεία EasyJet προέβη σε νέα παραγγελία για την απόκτηση 17 αεροπλάνων τύπου Boeing 737-700 στο πλαίσιο ευρύτερου επενδυτικού προγραμματισμού, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Financial Times.
59
Η αεροπορική εταιρεία EasyJet προέβη σε νέα παραγγελία για την απόκτηση 17 αεροπλάνων τύπου Boeing 737-700 στο πλαίσιο ευρύτερου επενδυτικού προγραμματισμού, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Financial Times.
Η συγκεκριμένη παραγγελία συνολικού κόστους 375 εκατομμυρίων λιρών αποτελεί μέρος ενός ευρύτερου επενδυτικού προγράματος, το οποίο έως το 2004 αποσκοπεί στον τριπλασιασμό του αριθμού των επιβατών της EasyJet, καθώς και στην αύξηση του στόλου της κατά 26 Boeing.
Κατά το ίδιο χρονικό διάστημα αναμένεται και ο διπλασιασμός του εργατικού δυναμικού που απασχολείται στην εταιρεία.
Παράλληλα, μέσα στα σχέδια της EasyJet για το τρέχον έτος είναι και η αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου.
Reuters
Reuters
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (5/5): Πού θα δείτε Μονακό – Ολυμπιακός και τον ημιτελικό Άρσεναλ – Ατλέτικο
- Η Κάμερον Ντίαζ μητέρα ξανά στα 53 της – «Αγαπάμε τη ζωή» λένε με τον Μπέντζι Μάντεν
- Ιαπωνία: Παρέλαβε ρωσικό πετρέλαιο μετά το κλείσιμο της στρόφιγγας στη Μέση Ανατολή – «Αναθέρμανση σχέσεων με Μόσχα»
- Κίνηση: Στο «κόκκινο» ο Κηφισός – Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό
- Ο Ολυμπιακός θέλει να καθαρίσει τη σειρά στο Μονακό και να κλείσει θέση στο Final Four
- H Άρσεναλ είναι ξανά το φαβορί για τον τίτλο: Το πρόγραμμα των «κανονιέρηδων» και της Σίτι μέχρι το φινάλε της Premier League
- Ο Κένεθ Μπράνα θέλει να επιστρέψει στον κόσμο του Thor
- Θεσσαλονίκη: Παρανάλωμα του πυρός μοτοσικλέτα – Ζημιές σε δύο αυτοκίνητα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 05.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-alejandro-de-roa-649065356-28057031-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442