
Συνεχίστηκαν οι εκπλήξεις στο β γύρο του Κυπέλλου Γαλλίας
Οπως και στον πρώτο γύρο του Κυπέλλου Γαλλίας, έτσι και στο δεύτερο συνεχίστηκαν οι εκπλήξεις, με την επί έξι φορές κάτοχο του τίτλου Σεντ Ετιέν να τίθεται εκτός διοργάνωσης, χάνοντας στα πέναλτι με 4-3 από τη Λοριάν, η οποία αγωνίζεται στη Β κατηγορία.
26
Οπως και στον πρώτο γύρο του Κυπέλλου Γαλλίας, έτσι και στο
δεύτερο συνεχίστηκαν οι εκπλήξεις, με την επί έξι φορές κάτοχο του τίτλου Σεντ Ετιέν να τίθεται εκτός διοργάνωσης, χάνοντας στα πέναλτι με 4-3 από τη Λοριάν, η οποία αγωνίζεται στη Β κατηγορία.
Στην κανονική διάρκεια της συνάντησης, όπως και στην παράταση, οι δύο ομάδες ήταν ισόπαλες 0-0, όμως στη διαδικασία των πέναλτι οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο ψύχραιμοι και πήραν το εισιτήριο για τη γ φάση της διοργάνωσης.
Ακόμη, η Στρασμπούρ καρδιοχτύπησε με αντίπαλο την Μπεσανσόν (Γ κατηγορία), αφού στην κανονική διάρκεια οι δύο ομάδες ήταν ισόπαλες 1-1 και στην παράταση 2-2, όμως στη διαδικασία των πέναλτι η Ρασίγκ αποδείχτηκε πιο ικανή και ευστοχώντας τέσσερις φορές, έναντι δύο της αντιπάλου της, προκρίθηκε στην επόμενη φάση.
Τα αποτελέσματα (στην παρένθεση η κατηγορία):
Σεντ Ετιέν (Α) – Λοριάν (Β) 0-0 (3-4 πέναλτι)
Νιορ (Β) – Κάννες (Β) 0-3
Αμιέν (Β) – Λαβάλ (Β) 1-1 παράταση (5-4 πέναλτι)
Μπεσανσόν (Γ) – Ρασίγκ Στρασμπούρ (Α) 2-2 παράταση (2-4 πέναλτι)
ΑΠΕ
- Σπάθας: «Οι λεπτομέρειες στο γκολ του Γιαζίτσι που ακυρώθηκε» (vid)
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: «Θεσμική σκευωρία»
- Βρετανοί νέοι και άνεργοι ψάχνουν λύση στον στρατό
- Γιατί οι πλούσιοι Κινέζοι αναζητούν πολυτελείς κατοικίες στη Ζιμπάμπουε
- Γιορτή σήμερα 6 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Μεγάλη Δευτέρα και Εορτολόγιο
- Ίντερ – Ρόμα 5-2: Μεγάλη νίκη τίτλου για τους «νερατζούρι»



