
Πρόγραμμα δημοτικής συγκοινωνίας μελετά ο Δήμος Αθηναίων
Την εφαρμογή προγράμματος δημοτικής συγκοινωνίας στην Αθήνα πρότεινε, την Παρασκευή, στον υπουργό Περιβάλλοντος Κώστα Λαλιώτη ο δήμαρχος Αθηναίων Δημήτρης Αβραμόπουλος, αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα Το Βήμα το Σάββατο.
55
Την εφαρμογή προγράμματος δημοτικής συγκοινωνίας στην Αθήνα πρότεινε, την Παρασκευή, στον υπουργό Περιβάλλοντος Κώστα Λαλιώτη ο δήμαρχος Αθηναίων Δημήτρης Αβραμόπουλος, αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα Το Βήμα το Σάββατο.
Τα 30 μικρά λεωφορεία, που προβλέπεται να δρομολογηθούν και υπολογίζεται ότι θα μεταφέρουν δωρεάν περίπου 150.000 επιβάτες καθημερινά προς τους σταθμούς του μετρό, εκτιμάται ότι θα συμβάλλουν αποφασιστικά στην ενίσχυση της λειτουργίας του μετρό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Bimbofication: Το φετίχ παρενδυσίας του crossdresser συζύγου της Κρίστι Νόεμ σπάει τα κοντέρ στο Pornhub
- Οι εξηγήσεις των Μπακς στο ΝΒΑ για τον Αντετοκούνμπο και η θέση του «Greek Freak» (pic)
- Ο πόλεμος στο Ιράν είναι κακός για τον πληθωρισμό, αλλά ακόμα χειρότερος για την ανάπτυξη
- «Καμία εμπλοκή μου » – Τι υποστηρίζει ο Μηταράκης για την επιδότηση κτηνοτρόφου στη Χίο
- Πέθανε η δημοσιογράφος του «Αθήνα 9,84» Ελένη Σούρδη σε ηλικία 54 ετών
- ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 93-90: Ανατροπή και νίκη με εντυπωσιακό 4ο δεκάλεπτο (vids)
- Τροχαίο στον Πειραιά – Μάχη να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 17χρονος που παρασύρθηκε από αστικό λεωφορείο
- Συνάντηση Ερντογάν με Ζελένσκι, μια μέρα μετά την τηλεφωνική επικοινωνία με Πούτιν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 04.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/enq-1998-sqq-CriDQFQ-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442