
Εκθεση σκηνογραφίας στην Καβάλα
Ελληνες σκηνογράφοι - ενδυματολόγοι και Αρχαίο Δράμα, έτσι τιτλοφορείται η έκθεση που παρουσιάζει μέχρι και τις 15 Φεβρουαρίου 2000 στο Μουσείο της Θάλασσας η Στέγη Πολιτισμού Νέας Καρβάλης Καβάλας σε συνεργασία με το υπουργείο Πολιτισμού και το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών.
47
Ελληνες σκηνογράφοι – ενδυματολόγοι και Αρχαίο Δράμα, έτσι
τιτλοφορείται η έκθεση που παρουσιάζει μέχρι και τις 15 Φεβρουαρίου 2000 στο Μουσείο της Θάλασσας η Στέγη Πολιτισμού Νέας Καρβάλης Καβάλας σε συνεργασία με το υπουργείο Πολιτισμού και το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Η έκθεση οργανώνεται και παρουσιάζεται στο πλαίσιο της πολιτιστικής αποκέντρωσης που εφαρμόζει το υπουργείο Πολιτισμού δήλωσε ο Αθανάσιος Μαράντος, προϊστάμενος του Τμήματος Εκθέσεων του υπουργείου Πολιτισμού.
Είναι καρπός, αφενός μιας μακροχρόνιας έρευνας του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών και, συνάμα, της συνεργασίας του με τη διεύθυνση Πολιτιστικών Εκδηλώσεων πρόσθεσε.
Σκοπός της έκθεσης είναι να σκιαγραφήσει τις παραδόσεις, τους προβληματισμούς και τη συμβολή των Ελλήνων σκηνογράφων – ενδυματολόγων στη σκηνική παρουσίαση του αρχαίου δράματος.
.
ΑΠΕ
- Ηγουμενίτσα: Μισός τόνος υδροπονικής κάνναβης εντοπίστηκε και κατασχέθηκε από το ελληνικό FBI
- Το μανιφέστο του Ινστιτούτου Τσίπρα: Κάλεσμα σύγκλισης στα αριστερά του Κέντρου – Μεταρρύθμιση και ρήξη
- «H Μελάνια Τραμπ έτοιμη για κατασκοπία» – Φόρεσε τα γυαλιά ηλίου Meta της Ray-Ban
- Eurostat: Στην κορυφή του κινδύνου φτώχειας η Ελλάδα – Ο πληθωρισμός γονατίζει τα νοικοκυριά στην ΕΕ
- A Prime Minister Who Exists To Cater To Private Interests
- «Ας κάνουμε τον Πλούτωνα πλανήτη ξανά» λέει ο διοικητής της NASA






