Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κερδίστε το αστυνομικό μυθιστόρημα «Το καρουζέλ του τρόμου»

Κερδίστε το αστυνομικό μυθιστόρημα «Το καρουζέλ του τρόμου»

...

Οι σκληρότεροι ντετέκτιβ της Νέας Υόρκης στις δυσκολότερες υποθέσεις. Μια συναρπαστική περιπέτεια στην οποία πρωταγωνιστεί μια ειδική ομάδα αστυνομικών που αναλαμβάνει την προστασία των πλούσιων, διάσημων και ισχυρών της Νέας Υόρκης. Το βιβλίο κυκλοφορεί στη χώρα μας από τις εκδόσεις Μεταίχμιο.

Συμπληρώστε τη φόρμα και κερδίστε το βιβλίο «Το καρουζέλ του τρόμου». Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν με e-mail.

Λίγα λόγια για το βιβλίο
Τίποτα δεν έχει προετοιμάσει τους σκληρότερους ντετέκτιβ της Νέας Υόρκης για το θέαμα που αντικρίζουν όταν καλούνται στον τόπο του εγκλήματος, στην καρδιά του Σέντραλ Παρκ. Μια άγρια δολοφονημένη γυναίκα είναι δεμένη σε ένα από τα αλογάκια του καρουζέλ το οποίο γυρίζει τρελά μες στο λυκαυγές. Πρόκειται για μια από τις ισχυρότερες προσωπικότητες της νεοϋορκέζικης κοινωνίας και η δολοφονία της είναι η τέταρτη κατά σειρά…

Οι συγγραφείς
Ο James Patterson (Τζέιμς Πάτερσον) γεννήθηκε το 1947 στο Νιούμπεργκ της Νέας Υόρκης. Είναι ένας από τους πλέον επιτυχημένους συγγραφείς αστυνομικών όλων των εποχών. Κατέχει το ρεκόρ Γκίνες για τους περισσότερους τίτλους στο Νούμερο 1 της λίστας ευπώλητων των New York Times, ενώ το 2011 υπολογίστηκε ότι ένα στα τέσσερα σκληρόδετα βιβλία της κατηγορίας σασπένς/θρίλερ που πουλιούνται ανά τον κόσμο είναι δικό του. Βέβαια η επιτυχία του δεν περιορίζεται μόνο σε αυτή την κατηγορία βιβλίων, καθώς γράφει και λογοτεχνία για νέους και παιδιά. Έχει λάβει πλήθος διακρίσεων για το έργο του, ενώ έχει χαρακτηριστεί ως «ο άνθρωπος που άλλαξε τη φυσιογνωμία της εκδοτικής βιομηχανίας» (The New York Times Magazine) καθώς και «αυτός που δεν μπορεί ποτέ να αποτύχει» (Times). Τον τελευταίο καιρό δραστηριοποιείται στην ενίσχυση της φιλαναγνωσίας στις ΗΠΑ.

O Marshall Karp, εξαιρετικά επιτυχημένος διαφημιστής και σεναριογράφος, εγκατέλειψε τον χώρο και αφοσιώθηκε στη συγγραφή στο πλευρό του James Patterson. Το βιβλίο NYPD Red: Φόνοι στο Μανχάταν γνώρισε τόσο μεγάλη επιτυχία που έγινε σειρά.

Όροι και προϋποθέσεις διαγωνισμού

  • Οι νικητές θα παραλάβουν το αντίτυπό τους από τον Πολυχώρο Μεταίχμιο: Ιπποκράτους 118, Αθήνα (καθημερινά 10.00-17.00, Σάββατο 09.30-14.30).
  • Οι νικητές εκτός Αττικής θα παραλάβουν το αντίτυπό τους ταχυδρομικώς.
  • Η κλήρωση του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί στις 25/11/2016.
  • Οι νικητές του διαγωνισμού θα ενημερωθούν μέσω e-mail από το in.gr Βιβλίο.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να συμπληρώσουν όλα τα στοιχεία.

entertainment.in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024