Ο Borat επιστρέφει πιο αστείος από ποτέ – Δείτε το τρέιλερ
Το Borat 2 έρχεται στις 23 Οκτωβρίου και προβλέπεται άκρως διασκεδαστικό
Το Borat 2 έρχεται στις 23 Οκτωβρίου και προβλέπεται άκρως διασκεδαστικό!
Ο Sacha Baron Cohen επιστρέφει στο ρόλο που τον αγάπησε όλο το… σύμπαν, καθώς ύστερα από αρκετές ημέρες φημών και… σούσουρων, η επιστροφή του θρυλικού Borat είναι πλέον γεγονός!
To sequel στην ταινία του 2006 (Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan) που περνάει από ακτινογραφία τις παθογένειες της αμερικανικής κοινωνίας (και του δυτικού πολιτισμού ευρύτερα), θα έχει έναν ίσως… χειρότερο τίτλο, καθώς θα ονομάζεται Borat Subsequent Moviefilm: Delivery of Prodigious Bribe to American Regime for Make Benefit Once Glorious Nation of Kazakhstan.
Τι θα δούμε στην νέα ταινία
Ο Borat έρχεται για να… σώσει το 2020, μια χρονιά που έχει αλλάξει πλήρως τον κόσμο μας, έτσι όπως τον ξέραμε τουλάχιστον. Το σίκουελ, το οποίο γυρίστηκε κατά τη διάρκεια της καραντίνας, θέλει τον Borat να κυκλοφορεί incognito, αφού πλέον δεν είναι μια άσημη τηλεπερσόνα από το Καζακστάν, παίρνοντας συνεντεύξεις από διάφορους ανθρώπους, ενώ καυτηριάζει επίσης της πανδημία του κορονοϊού, το πολιτικό σκηνικό στην υπερσυντηρητική Αμερική και τη σχέση του Ντόναλντ Τραμπ με τον Τζέφρι Έπσταϊν. Όπως πολύ εύστοχα γράφτηκε στα social media «ο Κοέν παίζει τον Borat που παίζει τον Κοέν».
«Εκτελώ μυστική αποστολή στην γη των γιάνκις» δηλώνει Σάσα Μπάρον Κόεν στο τρέιλερ. Στη δεύτερη ταινία ο Borat σκοπεύει να προσφέρει «την κόρη του» ως… δώρο σε κάποιον που είναι κοντά στον Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ. Μάλιστα σε μια σκηνή ο Borat, μεταμφιεσμένος σε Τραμπ, έχοντας «την κόρη του» στον ώμο εισβάλει σε προεκλογική συγκέντρωση του Μάικλ Πένς.
Δείτε το τρέιλερ
- Ο καφές προστατεύει τον εγκέφαλο από την άνοια
- Γεώργιος Παπανδρέου: Η εκ των ένδον προδοσία της Ενώσεως Κέντρου
- Τουλάχιστον 655 μετανάστες έχασαν τη ζωή τους στη Μεσόγειο τους δύο πρώτους μήνες του 2026
- ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση ποινικοποιεί την επιβίωση των κτηνοτρόφων αντί να δώσει λύση στην ευλογιά των αιγοπροβάτων
- Ο Μέσι… τα ‘χει 900: Ιστορικό ορόσημο για τον θρύλο της μπάλας (vid)
- Aπεργούν σήμερα οι εργαζόμενοι στις φορολογικές υπηρεσίες
- Κικίλιας: «Προτεραιότητά μας η προστασία των Ελλήνων ναυτικών και της ελληνικής ναυτιλίας»
- Σκύλος: Πόσο ασφαλή είναι τα λουριά που αυξομειώνεται το μήκος τους;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 19.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/manouchehr-hejazi-QeoXkIesiCo-unsplash-1-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442