Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νίκη στην Τρίπολη... 7 χρόνια μετά για την ΑΕΚ

Νίκη στην Τρίπολη… 7 χρόνια μετά για την ΑΕΚ

Έσπασε ένα κακό σερί στην Αρκαδία η «Ένωση»

Με τον αέρα του Champions League η ΑΕΚ πέρασε από την Τρίπολη και επικράτησε με 1-0 του Αστέρα Τρίπολης. Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης σημείωσε ο Μάνταλος από το σημείο του πέναλτι. Τρία δοκάρια στον αγώνα, τα δύο για τους «κιτρινόμαυρους» και το ένα για τον Αστέρα.

Η ΑΕΚ από το καλημέρα ήθελε να πάρει τον έλεγχο του αγώνα και να μην αφήσει περιθώρια στον Αστέρα. Μάλιστα στο 10′ έφτασε κοντά στο γκολ, αλλά το σουτ του Μπακασέτα σταμάτησε στο δοκάρι. Η «Ενωση» συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και ο Μάνταλος στο 32′ κέρδισε το πέναλτι, μετά από παράβαση του Κώτσιρα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο αρχηγός της ΑΕΚ κι έκανε το 1-0 που ήταν και το σκόρερ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που ήταν περισσότερο το γκολ και ήταν πιο απειλητικοί. Στο 65′ ο Λαμπρόπουλος έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα κόντραρε στον Τριανταφυλλόπουλου kai σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι.

Στο 88′ ο Αστέρας έχασε μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει, αλλά το σουτ του Μανιά βρήκε το δοκάρι του Μπακάκη. Στη συνέχεια δεν άλλαξε κάτι και η ΑΕΚ πέρασε από μία πολύ δύσκολη έδρα.

Διαιτητής: Γιάννης Παπαδόπουλος

Κίτρινες κάρτες: 32′ Κώτσιρας, 60 ‘ Τριανταφυλλόπουλος – 24′ Πόνσε, 44′ Μάνταλος, 85′ Άλεφ, 89’ Οικονόμου

Κόκκινες κάρτες:

Αστέρας Τρίπολης (Σάββας Παντελίδης): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης (46′ Βαλιέντε), Ορτέγα (73′ Δουβίκας), Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Καλτσάς, Τσιλιανίδης (66′ Φερνάντες), Κυριακόπουλος, Μανιάς

ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Μπάρκας, Μπακάκης (65′ Τσόσιτς), Οικονόμου, Λαμπρόπουλος, Χουλτ, Γαλανόπουλος, Σιμόες, Μπακασέτας, Μάνταλος (83′ Άλεφ), Λιβάγια, Πόνσε (65′ Λόπεζ)

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024