
Έγινε πατέρας ο Μπρούνο – Επέστρεψε νωρίτερα από τη Νιγηρία (pic)
Ο Μπρούνο Ονιεμαέτσι επέστρεψε νωρίτερα από τη Νιγηρία – Ο λόγος…
Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού, Mπρούνο Ονιεμαέτσι και η σύζυγός του, Ινές Φοντέρς. Ο Νιγηριανός μπακ των Πειραιωτών είχε ταξιδέψει για να ενσωματωθεί με την Εθνική ομάδα της χώρας, ωστόσο επέστρεψε άμεσα στη χώρας.
Ο λόγος; Έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς, στα 26 του χρόνια, με την αγαπημένη του να φέρνει στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, όπως έκανε γνωστό με στόρι στο instagram.
Κάπως έτσι, ο Μπρούνο θα επιστρέψει νωρίτερα στις προπονήσεις του Ολυμπιακού, αφού δεν θα αγωνιστεί στο δεύτερο φιλικό της Νιγηρίας με αντίπαλο την Ιορδανία (31/3, 20:30).
Δείτε την ανάρτηση του Μπρούνο
- Αγρίνιο: Παραδόθηκε συνοδεία ιερέα ο ληστής σε πρατήριο βενζίνης – Εξομολογήθηκε και επέστρεψε τα 695 ευρώ
- Oυκρανικό drone συνετρίβη στη Φινλανδία – Έφερε μη εκραγείσα κεφαλή
- Αντίο Αθήνα: Όταν τα εξωφρενικά ενοίκια σε διώχνουν, αλλά η επαρχία δεν είναι το ρομαντικό καταφύγιο που περίμενες
- Δοκιμές τέλος: Ξεκίνησαν οι κλήσεις από τις κάμερες μέσω gov.gr
- Ποια τρόφιμα ευθύνονται περισσότερο για την καταστροφή δασών; Το βοδινό έρχεται πρώτο
- Πένθος ως αγώνας: Η τραγωδία του 17χρονου Άνταμ Άνκερς ίσως αλλάξει το ποδόσφαιρο


