
«Φως στο Τούνελ» στο MEGA – Στην κορυφή της τηλεθέασης και τον Μάρτιο
Η επιτυχημένη πορεία της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» αποτυπώθηκε καθόλη τη διάρκεια του Μαρτίου, όπου διατήρησε την πρωτοκαθεδρία του.
Πρωταγωνιστής στην τηλεθέαση αναδείχθηκε το «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη, την Παρασκευή 27 Μαρτίου.
Η εκπομπή έρευνας του MEGA κατέκτησε την κορυφή σημειώνοντας 18,7% στο σύνολο του κοινού και 14,8% στο δυναμικό κοινό 18-54. Η κάλυψη ξεπέρασε τους 1 εκατομμύριο τηλεθεατές.
Η επιτυχημένη πορεία του «Τούνελ» αποτυπώθηκε καθόλη τη διάρκεια του Μαρτίου, όπου διατήρησε την πρωτοκαθεδρία του με μέσο όρο 20% σύνολο του κοινού και 14,9% στο δυναμικό κοινό 18-54.
Με τις αποκαλυπτικές έρευνες και τη διαχρονική εμπιστοσύνη των τηλεθεατών, το «Φως στο Τούνελ» συνεχίζει να ξεχωρίζει στη βραδινή ζώνη της Παρασκευής.
- Καλπάζει το ιδιωτικό χρέος – Σχεδόν 1,5 φορά μεγαλύτερο του ΑΕΠ, εκτοξεύθηκε στα 407,6 δισ. ευρώ
- Όταν η εξουσία συγκρούεται με τη δικαιοσύνη: Η σιωπηλή κρίση του κράτους δικαίου στην Ευρώπη
- Ο Χάαλαντ έδωσε έξι «μεροκάματα» για super car της Mercedes (pics)
- Πυροβολισμοί σε σχολείο στην Αργεντινή: Νεκρός 13χρονος μαθητής και οκτώ τραυματίες
- Γκύζη: Φωτιά σε διαμέρισμα από έκρηξη φιάλης – Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
- Η Φενέρμπαχτσε ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας της με τον Γουίλμπεκιν
