
Ο Τσιτσιπάς ηττήθηκε εύκολα από τον Φις κι έμεινε εκτός Miami Open
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Αρτούρ Φις, ηττήθηκε με 6-0, 6-1 και αποκλείστηκε από το Miami Open.
Βαριά ήττα γνώρισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς κόντρα στον Αρτούρ Φις με 6-0, 6-1 (2-0 σετ) και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Miami Open, με τον Έλληνα τενίστα να μένει εκτός 16άδας.
Ο Τσιτσιπάς έκανε αρκετά λάθη κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης (28 στο σύνολο), κάτι το οποίο εκμεταλλεύτηκε ο Γάλλος αντίπαλος του και κατάφερε να πάρει τη νίκη σε 55 λεπτά.
Ο Τσιτσιπάς έχασε από… νωρίς
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Φις έθεσε από νωρίς τις βάσεις για τη νίκη, καθώς κατέκτησε τα πρώτα οκτώ games. Ο Τσιτσιπάς προσπάθησε να κάμψει την αντίσταση του Γάλλου και μείωσε προσωρινά σε 2-1 στο δεύτερο σετ, ωστόσο ο αντίπαλος του δεν πτοήθηκε, λειτούργησε με ψυχραιμία και παρουσίασε μία καλύτερη εμφάνιση, έχοντας συνολικά μόλις 8 λάθη και 11 winners.
Σημαντικό είναι να τονισθεί ότι ο Φις σημείωσε την πέμπτη του νίκη συνολικά σε ισάριθμες αναμετρήσεις κόντρα στον Τσιτσιπά, σε ένα βράδυ που δεν λειτούργησε τίποτα για τον Έλληνα τενίστα, με πολλά προβλήματα ακόμα και στο σερβίς του.
- Παναθηναϊκός: Η Σπόρτινγκ δίνει Ιωαννίδη-Βαγιαννίδη με δανεισμό
- Financial Times: Έτοιμη για συνομιλίες με Πούτιν η ΕΕ; Πράσινο φως από Ζελένσκι
- Εδώ είναι Ελλάντα! Η διαιτησία πήρε… Φωτιά επειδή κάνουν κουρέλι του κανονισμούς
- Παραλιακή: Νταλίκα σφήνωσε στις «Τρύπες του Καραμανλή» – Μεγάλες ουρές στο ρεύμα προς Σαρωνίδα
- Νέα Αριστερά: Οι νεκροί στις φυλακές είναι αποτέλεσμα μιας απάνθρωπης πολιτικής
- Ηνωμένο Βασίλειο: Συνελήφθη κουκουλοφόρος που φέρεται να κινήθηκε απειλητικά προς τον πρώην πρίγκιπα Άντριου



