Μπιανκόν: «Υπερήφανοι για το παιχνίδι μας με τη Ρεάλ»
Ο Ζουλιάν Μπιανκόν μίλησε για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Ρεάλ Μαδρίτης, τονίζοντας ότι «δώσαμε την ψυχή μας» αλλά και για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.
O Ολυμπιακός αφήνει πίσω του το μεγάλο ματς κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης για το Champions League και πλέον στρέφει την προσοχή του στον αγώνα με τον Παναιτωλικό (30/11, 17:00).
Ο Ζουλιάν Μπιανκόν αναφέρθηκε στην απόδοση των Ερυθρόλευκων απέναντι στη «βασίλισσα», ενώ για τους Αγρινιώτες τόνισε ότι η ομάδα πρέπει να κρατήσει την ίσα ένταση και την ίδια νοοτροπία.
Οι δηλώσεις του Ζουλιάν Μπιανκόν:
Για το ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης: «Είμαστε απογοητευμένοι γιατί δε μπορέσαμε να πάρουμε βαθμούς, αλλά ταυτόχρονα είμαστε και υπερήφανοι γιατί κάναμε ένα καλό παιχνίδι, με ένταση και χαρακτήρα. Δώσαμε και την ψυχή μας και αυτό το καταλάβαμε και από τις αντιδράσεις του κόσμου.
Ήταν υπέροχη η ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Μπορούμε να κρατήσουμε τα θετικά από αυτό το παιχνίδι γιατί παίξαμε απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου, κόντρα σε κάποιους από τους καλύτερους παίκτες του κόσμου και πρέπει να χρησιμοποιήσουμε αυτή την εμπειρία, να κρατήσουμε τα θετικά και να κοιτάξουμε μπροστά».
Για το ματς με τον Παναιτωλικό: «Πρέπει να κρατήσουμε την ίδια ένταση, την ίδια νοοτροπία και την ίδια συγκέντρωση για 90 λεπτά. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, αλλά έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα και αν είμαστε 100% συγκεντρωμένοι θα τα καταφέρουμε».
- Ρωσία – Ζαχάροβα: Επιθετική πρόκληση από πλευράς των ΗΠΑ το περιστατικό με ταχύπλοο κοντά στην Κούβα
- Τι είπε ο Φρανσίσκο για το μέλλον του: «Υπάρχουν πολλές προτάσεις…»
- Υπάτιος Πατμάνογλου: Το μήνυμά του για τα 9 χρόνια από το τροχαίο με την Porsche
- Ιράν: Με το δάχτυλο στη σκανδάλη… οι συνομιλίες στη Γενεύη – Επιπλέον όροι, κυρώσεις και απειλές από τις ΗΠΑ
- Ευρωβουλευτές ζητούν από την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν ευρωπαϊκό ταμείο για την πρόσβαση στις αμβλώσεις
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (26/2): Δράση με Europa League, Conference και Euroleague



