Η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει τη Σκωτία στο Καραϊσκάκη για την 5η αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ, στο πρώτο ματς μετά τον μαθηματικό αποκλεισμό της από τη διαδικασία.
Βεβαίως, η γαλανόλευκη θέλει να πάρει μια νίκη που θα βοηθήσει τόσο στο ψυχολογικό κομμάτι όσο φυσικά και στο ranking της. Περίπου μια ώρα πριν τη σέντρα (15/11, 21:45). έγιναν γνωστές και οι επιλογές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την αρχική ενδεκάδα.
Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, τετράδα στην άμυνα θα είναι οι Γιώργος Βαγιαννίδης, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, Παναγιώτης Ρέτσος και Κώστας Τσιμίκας. Δημήτρης Κουρμπέλης και Μουζακίτης θα αγωνιστούν στα χαφ, επιτελικό ρόλο θα έχει ο Τάσος Μπακασέτας, στα άκρα της επίθεσης θα παίξουν οι Κωνσταντίνος Καρέτσας, Χρήστος Τζόλης, ενώ στη γραμμή κρούσης θα ξεκινήσει ο Βαγγέλης Παυλίδης.
Η ενδεκάδα της Εθνικής
Στον πάγκο για τη γαλανόλευκη θα είναι οι: Τζολάκης, Μανδάς, Τριάντης, Ρότα, Μιχαηλίδης, Κωστούλας, Μάνταλος, Χατζηδιάκος, Σιώπης, Μασούρας, Τεττέη
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Βίρτους στη Μπολόνια και τώρα προετοιμάζεται για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, που θα ανοίξει ουσιαστικά την αυλαία για το 2026 στην Ευρωλίγκα.
Το Μαρόκο ήταν καλύτερο, όμως δεν κατάφερε να νικήσει (1-1) το Μάλι για τη 2η αγωνιστική του Α' ομίλου του Κόπα Άφρικα, αφήνοντας τα πάντα ανοιχτά ενόψει του τρίτου αγώνα. Βασικός για 70' λεπτά αγωνίστηκε ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί για τους διοργανωτές.