Παναθηναϊκός: Επιστροφή των διεθνών στις προπονήσεις – Παραμένουν τα προβλήματα
Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει του ντέρμπι στο Βικελίδης (19/10, 19:30), με τον Κόντη να έχει πλέον στη διάθεσή του όλους τους διεθνείς ποδοσφαιριστές.
Ο Παναθηναϊκός συνέχισε την προετοιμασία του ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον Άρη (19/10, 19:30), με σημερινή (16/10) προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης».
Ο Χρήστος Κόντης είχε στη διάθεσή του και το τελευταίο γκρουπ των διεθνών που ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Πελίστρι και Σάντσες, με τους Ντέσερς και Μπόκο να υποβάλλονται σε θεραπεία.
Το πρόγραμμα του «τριφυλλιού» ξεκίνησε με προθέρμανση, συνεχίστηκε με rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και τακτική ενώ ολοκληρώθηκε με παιχνίδι.
Η ενημέρωση της ΠΑΕ:
«Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Πέμπτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Άρη (19/10, 19:30).
Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και τακτική ενώ ολοκλήρωσαν με παιχνίδι. Στην ομάδα ενσωματώθηκαν οι Τσέριν, Λαφόν, Ίνγκασον και Μπρέγκου που ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Πελίστρι και Σάντσες, ενώ σε θεραπεία υποβλήθηκαν οι Ντέσερς και Μπόκος».
- Πού επεκτείνεται η ψηφιακή κάρτα – Οι νέες αλλαγές
- Βασίλης Σπανάκης: Εξασφαλίστηκε η χρηματοδότηση για 61 αντιπλημμυρικά έργα στην Αττική
- NBA: Οι πιθανότητες για το μέλλον του Γιάννη Αντετοκούνμπο (pic)
- Ο Στιβ Γουίτκοφ την Τρίτη στο Ισραήλ για να ενημερωθεί για τις «κόκκινες γραμμές» του Τελ Αβίβ έναντι του Ιράν
- Νέα Υόρκη: Τουλάχιστον 16 νεκροί από το κρύο – Σφοδρό κύμα ψύχους πλήττει την πόλη
- Κυρ. Μητσοτάκης: Πρώτα «καρφώνει» την αντιπολίτευση και μετά ζητά συναίνεση για τη συνταγματική αναθεώρηση


