
Στις 26-27 Σεπτεμβρίου το Super Cup – Διαφωνεί ο Παναθηναϊκός
Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες του Super Cup. Διαφωνία από πλευράς Παναθηναϊκού, λόγω της διεξαγωγής του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος».
Το Super Cup θα διεξαχθεί και φέτος στην Ρόδο στις 26 και 27 Σεπτεμβρίου, όπως έγινε γνωστό σήμερα (30/7), ωστόσο, ο Παναθηναϊκός δεν είναι σύμφωνος με την πραγματοποίηση του τουρνουά στις εν λόγω ημερομηνίες.
Η αιτία της διαφωνίας του Τριφυλλιού στηρίζεται στο γεγονός ότι από τις 18 έως τις 22 Σεπτεμβρίου η ομάδα του Εργκίν Αταμάν θα βρίσκεται στην Αυστραλία, για την διεξαγωγή του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος».
Οι ημερομηνίες των δύο διοργανώσεων είναι πολύ κοντά και το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού θα είναι αρκετά φορτωμένο. Γι’ αυτό η πράσινη ΚΑΕ κατέθεσε την πρότασή της στο ΔΣ της Stoiximan GBL για την διεξαγωγή του τουρνουά στις 7 Δεκεμβρίου. Αυτό το ενδεχόμενο, ωστόσο, απορρίφθηκε.
Στον αέρα η συμμετοχή του Παναθηναϊκού
Ο Παναθηναϊκός πρόκειται να ενημερώσει επίσημα εντός του επόμενου διαστήματος σχετικά με το αν θα συμμετάσχει ή όχι στο φετινό Super Cup, καθώς το πρόγραμμα της ομάδας αναμένεται να περιλαμβάνει αρκετές υποχρεώσεις τον Σεπτέμβριο και ένα μεγάλο ταξίδι στην Αυστραλία, λόγω του τουρνουά προς τιμήν του Παύλου Γιαννακόπουλου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα ζευγάρια των ημιτελικών του Super Cup είναι: Ολυμπιακός-Προμηθέας και Παναθηναϊκός-ΑΕΚ. Ζευγάρια που προέκυψαν από την περσινή κατάταξη.
- Κιλκίς: Υπόθεση deepfake εικόνας με θύμα 15χρονη – Δικογραφία σε βάρος δύο συνομήλικών της
- Αμπελόκηποι: «Πήρα το πάπλωμα και μια λινάτσα, την τύλιξα και έκρυψα το πτώμα στο πατάρι» – Η κυνική απολογία του συζυγοκτόνου
- Παναθηναϊκός: Ο Νέστρουπ τίκαρε τα «πράσινα» κουτάκια
- Αλ Τσαντίρι Νιουζ: Το μεγάλο φινάλε έρχεται την Τρίτη 2 Ιουνίου
- Θεσσαλονίκη: 25χρονος μπήκε στο μαγαζί 52χρονης, της έδειξε ερωτικό βίντεο και τη χτύπησε
- Ασυνήθιστη μεταμόσχευση δημιούργησε πειραματόζωα που φωτοσυνθέτουν με τα μάτια






