
Οι κλήσεις της Εθνικής Εφήβων για το Eurobasket U18
Γνωστοί έγιναν οι 12 παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Βασίλης Σκροπολίθας, για το Eurobasket U18.
Η Εθνική Εφήβων βρίσκεται στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της ενόψει του Eurobasket U19, που θα κάνει τζάμπολ στις 26 Ιουλίου στη Σερβία.
Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ανακοίνωσε τις κλήσεις του προπονητή Βασίλη Σκροπολίθα.
Οι 12 που θα ταξιδέψουν με την Εθνική Εφήβων στο Βελιγράδι:
Στέφανος Αλεξανδρόπουλος, Ιωάννης Ασημακόπουλος, Αλέξανδρος Θωμάκος, Βασίλης Καζαμίας, Παναγιώτης Ραφαήλ Λέφας, Γιώργος Μακαρατζής, Εμμανουήλ Μουτάφης, Δημήτρης Ντάψης, Ευστράτιος Παπασταύρου, Αναστάσιος Σεκερτζής, Νικόλας Σερμπέζης, και Χρήστος Τσίπας. Προπονητής της ομάδας είναι ο Βασίλης Σκροπολίθας.
Η Ελλάδα βρίσκεται στον Γ’ Όμιλο του Ευρωμπάσκετ U18, εκεί όπου θα αναμετρηθεί κατά σειρά με τις Σερβία (26/7, 19.30), Βόρεια Μακεδονία (27/7, 14.30) και Λιθουανία (28/7, 22.00). Το σύστημα είναι το ίδιο για όλες τις κατηγορίες Νέων της FIBA.
Όλοι οι αγώνες θα μεταδοθούν από το κανάλι YouTube της FIBA.
- Κρήτη: Σοκάρουν τα μηνύματα του 40χρονου στον αδερφό της Ελευθερίας ενώ την έχει σκοτώσει – Προσπαθεί να τον παραπλάνησει
- Αμετανόητος Γεωργιάδης επιτίθεται ξανά στη Λάουρα Κοβέσι – «Όσο μας το επιτρέπει ακόμα, έχουμε δημοκρατία»
- Κικίλιας: Μέτρα στήριξης της ακτοπλοΐας με στόχο τη συγκράτηση των τιμών
- Η σιωπή των παικτών της Τσέλσι
- Τουρκία: Αποκαλύφθηκε άγαλμα της θεάς Αθηνάς ύψους 2 μέτρων
- Μπαρτσελόνα: Χάνει την υπόλοιπη σεζόν αλλά παίζει στο Μουντιάλ ο Γιαμάλ – Τι έδειξαν οι εξετάσεις

