Ο Άρης θα αντιμετωπίσει Ομόνοια ή Τορπέντο Κουτάισι στον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League
Με τον νικητή του ζευγαριού Ομόνοια και Τορπέντο Κουτάισι θα αναμετρηθεί ο Άρης για τον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League, εφόσον περάσει το εμπόδιο της Αράζ
Ο Άρης, ετοιμάζεται για τις πρώτες αγωνιστικές του υποχρεώσεις εναντίον της Αράζ του Αζερμπαϊτζάν, για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League! Ωστόσο, ήδη γνωρίζει τον αντίπαλό του σε περίπτωση που πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.
Συγκεκριμένα, στα γραφεία της UEFA στη Νιόν το μεσημέρι της Δευτέρας (21/07) πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League, με τον Άρη να αντιμετωπίζει τον νικητή του ζευγαριού Ομόνοια/Τορπέντο Κουτάισι, εφόσον περάσει το εμπόδιο της Αράζ.
Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στις 7 Αυγούστου κι η ρεβάνς στις 14 Αυγούστου, στην έδρα είτε της κυπριακής ομάδας είτε αυτής από τη Γεωργία.
Οπαδοί της Μπαρτσελόνα προμηθεύουν -μέσω της μαύρης αγοράς- εισιτήρια σε αυτούς του Ολυμπιακού και η καταλανική ομάδα παίρνει μέτρα για να μην γίνει... ερυθρόλευκο το γήπεδό της.
Ο Φαμπιάν Χιουρτσέλερ μίλησε ενόψει του Λίβερπουλ - Μπράιτον και παράλληλα αναφέρθηκε τόσο στον τραυματισμό του Στέφανου Τζίμα, όσο και στην μεγάλη επίδραση που έχει ο Μπάμπης Κωστούλας στην ομάδα του.
Την πρόσληψη του Ισπανού, Άλβαρο Ρούμπιο, στο πόστο του προπονητή της Β' ομάδα ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο Νίκος Τοπολιάτης ανέλαβε χρέη Deputy Head της «ερυθρόλευκης» Ακαδημίας.