Ο αποκλεισμός από την Βοσνία στα μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου ήταν αρκετός για να κοστίσει στον Τζενάρο Γκατούζο την θέση του στον πάγκο της εθνικής Ιταλίας.
Στο γενικότερο πλαίσιο των δομικών αλλαγών που έχει αρχίσει να πραγματοποιεί, η Ιταλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία προχώρησε και στην απόλυση του προπονητή που θεωρήθηκε υπαίτιος αυτού του «κάζο».
Πλέον η « σκουάντρα ατζούρα» έχει αρχίσει να σχεδιάζει την επόμενη ημέρα χωρίς τον Γκατούζο, αναζητώντας έναν προπονητή με παραστάσεις από το υψηλότερο επίπεδο.
Οι πιθανοί αντικαταστάτες του Γκατούζο
Η Ομοσπονδία αναζητά τον επόμενο τεχνικό για τον πάγκο της εθνικής με δεκάδες ονόματα να έχουν ακουστεί. Ωστόσο οι δύο επικρατέστερες περιπτώσεις είναι ο Λουτσιάνο Σπαλέτι και ο Αντόνιο Κόντε. Αξίζει να αναφέρουμε ότι τόσο ο Σπαλέτι, όσο και ο Κόντε έχουν περάσει στο παρελθόν από τον πάγκο της Ιταλίας και κανείς τους δεν έφυγε ως επιτυχημένος.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Ο Γιώργος Δώνης είναι ο νέος προπονητής της Σαουδικής Αραβίας, με την ομοσπονδία της χώρας να ανακοινώνει τη συμφωνία των δύο πλευρών ως το 2027 - Δεύτερος Έλληνας προπονητής που θα πάρει μέρος σε Μουντιάλ.
Μιλώντας στο Delphi Economic Forum, ο Εμμανουήλ Καραλής αποκάλυψε προσωπική ιστορία η οποία αφορά την τεράστια πίστη που είχε η μητέρα του σε αυτόν, όταν εκείνος ακόμη δεν πίστευε στον εαυτό του.