Γνωστή έγινε η λίστα της ΑΕΚ το απόγευμα της Παρασκευής (18/07) για τα δύο πρώτα παιχνίδια του δεύτερου προκριματικού γύρου του UEFA Conference League κόντρα στη Χάποελ Μπερ Σεβά.
Ο Μάρκο Νίκολιτς επέλεξε να αφήσει εκτός τους «κομμένους» Ντάμιαν Σιμάνσκι, Σίμο Μήτογλου, Πάολο Φερνάντες, , αλλά και τους Έρικ Λαμέλα και Νίκλας Ελίασον.
Ο Σέρβος προπονητής επέλεξε να αφήσει εκτός τον Ελίασον από τους 18 ξένους παίκτες που έχει αυτή τη στιγμή η ομάδα και υπολογίζονται, έτσι ώστε να συμπληρωθεί ο αριθμός των 17 που επιτρέπει η UEFA.
Κάθε ομάδα έχει δικαίωμα για δύο αλλαγές μέχρι και 24 ώρες πριν από την έναρξη του πρώτου παιχνιδιού στην «OPAP Arena» (24/7, 21:00).
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έδωσε μία αποστομωτική απάντηση στον Δήμαρχο της Ουρένσε που κατηγόρησε την Μπιλμπάο για ξενοφοβία, καθώς στο ρόστερ της έχει μόνο Βάσκους παίκτες.