Συγκίνηση στο 40ήμερο μνημόσυνο του Δημήτρη Χατζηχρήστου (pics)
Το πρωί του Σαββάτου (12/7) τελέστηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια το μνημόσυνο των 40 ημερών από τον θάνατο του Δημήτρη Χατζηχρήστου.
Τη μνήμη του ηγέτη της Original, Δημήτρη Χατζηχρήστου, τίμησε το πρωί του Σαββάτου (12/7) η οικογένεια της ΑΕΚ, καθώς τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια το 40ήμερο μνημόσυνο.
Πολλοί φίλαθλοι της ομάδας έδωσαν το «παρών», αρκετές προσωπικότητες από τον αθλητικό και κοινωνικό χώρο, ενώ από πλευράς ΠΑΕ βρέθηκε -μεταξύ άλλων- και ο υπεύθυνος των Ακαδημιών του συλλόγου, Αντώνης Ηλιόπουλος.
Υπενθυμίζεται, ότι το απόγευμα, στις 19:00, θα πραγματοποιηθεί η τελετή ονοματοδοσίας της Θύρας 40 της OPAP Arena σε Θύρα «Δημήτρης Χατζηχρήστος», όπως είχε ανακοινώσει επίσημα η Ένωση πριν λίγες μέρες.
Η ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ
- Βίντεο από το Ιράν και το ιατροδικαστικό κέντρο Καχριζάκ, δείχνουν δεκάδες έως εκατοντάδες πτώματα
- Η Κίνα εκτινάσσει την παραγωγή αερίου – Η «καραμπόλα» με το LNG
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Τραπεζικές απάτες με τη χρήση της ΑΙ
- Γερμανία και Ισραήλ επεκτείνουν το συμβόλαιο των Arrow 3 και υπογράφουν νέες συμφωνίες
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 12.01.2026]
- Σύμφωνα με το Forbes το Ιράν έριξε για πρώτη φορά το Starlink του Μασκ

