Άρης: «Κλειδώνει» η προετοιμασία
Η αποστολή των κιτρινόμαυρων αναμένεται να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο του «χτισίματος» της επόμενης αγωνιστικής περιόδου και πάλι στο προπονητικό κέντρο στο Σιεντάμ της Ολλανδίας.
Μόνο τα τυπικά απομένουν, μόνο, για να επισημοποιηθεί ότι ο Άρης θα πραγματοποιήσει για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στην Ολλανδία.
Οι άνθρωποι των κιτρινόμαυρων είχαν μείνει απόλυτα ικανοποιημένοι από τις εγκαταστάσεις στο προπονητικό κέντρο του Σιεντάμ και αποφάσισαν ότι εκεί θα «χτιστεί» και ο Άρης της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.
Μέσα στις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν και επίσημα οι λεπτομέρειες για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, καθώς θα πρέπει, πρώτα, να κλείσουν οι ημερομηνίες για τα τρία φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας που θα δώσει ο Άρης επί ολλανδικού εδάφους.
Θα πρέπει, τέλος, να σημειωθεί ότι η αποστολή του Άρη αναμένεται να αναχωρήσεις για την Ολλανδία στις 30 του τρέχοντος μήνα, ενώ θα παραμείνει εκεί για 12 μέρες.
- Τέλος για το μίνι σερί των Μπακς, έχασαν από τους Μάτζικ (118-99)
- Λαβρόφ: Ο Τραμπ έβαλε την Ουκρανία και την Ευρώπη στη θέση τους – Μένει ακόμα πολύς δρόμος για επίτευξη συμφωνίας
- Καρχιμάκης: Αυτοψία στο Σιδηροδρομικό Κέντρο Αχαρνών – «Η τηλεδιοίκηση λειτουργεί μόνο μέχρι το Λιανοκλάδι»
- Δημόσιο χρέος: Μια ωρολογιακή βόμβα έτοιμη να εκραγεί;
- «Αν δεν έγραφα για αυτόν, φοβάμαι ότι θα γινόμουν σαν αυτόν» – Ο σεναριογράφος του Taxi Driver πενήντα χρόνια μετά
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (10/2): «Δράση» με σημαντικά ματς στην Premier League

