Ο Λιονέλ Μέσι κλήθηκε να επιλέξει το αγαπημένο του γκολ, ούτως ώστε αυτό να μετατραπεί σε έργο τέχνης από τον Ραφίκ Αναντόλ. Τα έσοδα από τη δημοπρασία του έργου θα διατεθούν για καλό σκοπό.
Το τελικό έργο θα βγει σε δημοπρασία στο Christie’s, και τα έσοδα θα διατεθούν σε φιλανθρωπικές οργανώσεις. Το γκολ που επέλεξε ο Αργεντίνος θα αποκαλυφθεί στην επίσημη σελίδα της ομάδας της Ίντερ Μαϊάμι στα κοινωνικά δίκτυα στις 22 Μαΐου 2025.
«Το καθένα είναι ξεχωριστό…»
Ο ίδιος ο Μέσι δήλωσε τα εξής: «Το να επιλέξεις μόνο ένα γκολ από όλα είναι πολύ δύσκολο, το καθένα είναι ξεχωριστό με τον δικό του τρόπο, και μερικά είναι πραγματικά σημαντικά ή σου ξυπνούν απίστευτες αναμνήσεις. Αλλά η ανάδειξη ενός ως αγαπημένο για πρώτη φορά, το να κάνω αυτό το μοναδικό έργο πραγματικότητα αξίζει τον κόπο. Υπάρχει ένας ισχυρός σκοπός πίσω από αυτό και είμαι πραγματικά χαρούμενος που είμαι μέρος αυτού».
Lionel Messi will select his favorite goal so that Refik Anadol can turn it into a work of art.
The final piece, co-signed by Messi and Anadol, will be auctioned at Christie’s, with all funds going to charitable causes.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Και μαθηματικά στα πλέι οφ του Europa League ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, με τον δικέφαλο να ελπίζει ακόμη και για την 8άδα. Βαθμολογία, αποτελέσματα της League Phase μετά την 7η αγωνιστική και το πρόγραμμα της 8ης.
Με ωραίο γκολ του Ανάς Ζαρουρί ο ανώτερος Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Φερεντσβάρος και πέρασε μαθηματικά στην ενδιάμεση φάση. O Γιουσούφ το 1-0, δεν παίζει με Ρόμα ο Σβιντέρσκι.