Ο Λιονέλ Μέσι σημείωσε το πρώτο του γκολ στο MLS από τις 6 Απριλίου, στη νίκη της Ίντερ Μαϊάμι με το εντυπωσιακό 4-1 επί των Ρεντ Μπουλς της Νέα Υόρκης, στο «Φορτ Λόντερντεϊλ» της Φλόριντα.
Ο Λουίς Σουάρες (39’) και ο Μαρσέλο Βάιγκαντ (30’) είχαν από ένα γκολ και μία ασίστ έκαστος, ενώ το σκορ στην αναμέτρηση είχε ανοίξει (9′) Φάφα Πίκολτ.
Ο Τσούπο-Μοτίνγκ σημείωσε (43’) τον μοναδικό γκολ για τους Ρεντ Μπουλς οι οποίοι παραμένουν χωρίς νίκη εκτός έδρας φέτος. Ο Μέσι με προσωπική ενέργεια στο 67′ διαμόρφωσε το τελικό 4-1.
Η Νέα Υόρκη είχε δεχτεί μόλις εννέα γκολ σε 10 αγώνες πριν τον αγώνα με την Ίντερ Μαϊάμι. Οι νικητές έχουν σκοράρει επτά γκολ στους δύο τελευταίους αγώνες τους στο MLS, αλλά έχασαν τον πρώτο, με 4-3 από την FC Ντάλας την Δευτέρα.
Ο Ισπανός Ζιλ Μανθάνο είναι ο πρώτος ρέφερι που απέβαλε τον Μέσι, ενώ πιο πριν ο Αργεντινός σταρ είχε αρνηθεί να του δώσει το χέρι του, μετά το τέλος αγώνα! Στιγμές από την καριέρα του
Κυριαρχικός στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε στην Πυλαία, στο εξ’ αναβολής παιχνίδι για την 21η αγωνιστική της Greek Basketball League, επί του Άρη Betsson, με 88-77.