Σε Σίδνεϊ και Μελβούρνη θα διεξαχθεί το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» (pic)
Η Αυστραλία θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», με τον Παναθηναϊκό και την Παρτιζάν να συμμετέχουν μαζί με δύο ομάδες του NBL και το Σίδνεϊ με τη Μελβούρνη να φιλοξενούν τη διοργάνωση.
Το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» θα φιλοξενηθεί για πρώτη φορά στην Αυστραλία, όπως έγινε γνωστό σήμερα (12/5), μέσω δημοσίευσης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.
Μαζί με τους «πράσινους» το παρών θα δώσει και η Παρτιζάν, ενώ τη διοργανώτρια χώρα θα εκπροσωπήσουν οι δύο ομάδες του NBL, Σίδνεϊ Κινγκς και Αντέλαϊντ Σίξερς.
Το Σίδνεϊ και η Μελβούρνη θα διοργανώσουν τα ματς του τουρνουά, πόλεις στις οποίες υπάρχει μεγάλη ελληνική ομογένεια. Η «Quodos Bank Arena» που έχει χωρητικότητα 18.000 άτομα και η «Jonh Cain Arena», η οποία μπορεί να φιλοξενήσει 10.300 θεατές, θα είναι τα δύο γήπεδα που λάβουν μέρος οι αγώνες.
Δείτε τη δημοσίευση του Παναθηναϊκού
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos BC (@paobcgr)
- Ψήφισμα του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου για τον θάνατο του λιμενικού στο Παράλιο Άστρος
- UEFA Champions League: Το απόλυτο θρίλερ πρόκρισης Άγιαξ – Ολυμπιακός έρχεται στο MEGA
- Χωρίς ανακοινώσεις η σύσκεψη για την ευλογιά στο Μαξίμου – Μέτρα προσεχώς…
- Ο Μουρίνιο στήριξε ξανά τον Παυλίδη: «Δουλεύει πολύ για την ομάδα»
- Ισπανία: Τρένο συγκρούστηκε με γερανό
- Κακοκαιρία: Γυναίκα παρασύρθηκε με το αυτοκίνητό της στη Βάρη – Έμεινε για τρεις ώρες σε ένα δέντρο