
Σε Σίδνεϊ και Μελβούρνη θα διεξαχθεί το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» (pic)
Η Αυστραλία θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», με τον Παναθηναϊκό και την Παρτιζάν να συμμετέχουν μαζί με δύο ομάδες του NBL και το Σίδνεϊ με τη Μελβούρνη να φιλοξενούν τη διοργάνωση.
Το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» θα φιλοξενηθεί για πρώτη φορά στην Αυστραλία, όπως έγινε γνωστό σήμερα (12/5), μέσω δημοσίευσης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.
Μαζί με τους «πράσινους» το παρών θα δώσει και η Παρτιζάν, ενώ τη διοργανώτρια χώρα θα εκπροσωπήσουν οι δύο ομάδες του NBL, Σίδνεϊ Κινγκς και Αντέλαϊντ Σίξερς.
Το Σίδνεϊ και η Μελβούρνη θα διοργανώσουν τα ματς του τουρνουά, πόλεις στις οποίες υπάρχει μεγάλη ελληνική ομογένεια. Η «Quodos Bank Arena» που έχει χωρητικότητα 18.000 άτομα και η «Jonh Cain Arena», η οποία μπορεί να φιλοξενήσει 10.300 θεατές, θα είναι τα δύο γήπεδα που λάβουν μέρος οι αγώνες.
Δείτε τη δημοσίευση του Παναθηναϊκού
- Θεσσαλονίκη: Έφεση από την Εισαγγελία Εφετών κατά της απόφασης για το revenge porn βίντεο με θύμα την Ιωάννα Τούνη
- Ο Ντόντσιτς κατακτά ξανά την Ευρώπη
- Τουρκία: Συνελήφθησαν δύο Έλληνες που άνοιξαν ελληνική σημαία μέσα στην Αγία Σοφία
- Ντε Γκρες και επίσημα: Με τη σφραγίδα του ΣτΕ ο Παύλος και ακόμη 9 μέλη της τέως βασιλικής οικογένειας
- Ο Τραμπ τα έβαλε και με τη Μελόνι – «Νόμιζα ότι είχε θάρρος, αλλά έκανα λάθος»
- Η Ουνιόν Βερολίνου στηρίζει την Μαρί Λουίζ Έτα – «Είναι ντροπή να γράφουν τέτοια σεξιστικά σχόλια»



