Σε Σίδνεϊ και Μελβούρνη θα διεξαχθεί το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» (pic)
Η Αυστραλία θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», με τον Παναθηναϊκό και την Παρτιζάν να συμμετέχουν μαζί με δύο ομάδες του NBL και το Σίδνεϊ με τη Μελβούρνη να φιλοξενούν τη διοργάνωση.
Το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» θα φιλοξενηθεί για πρώτη φορά στην Αυστραλία, όπως έγινε γνωστό σήμερα (12/5), μέσω δημοσίευσης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.
Μαζί με τους «πράσινους» το παρών θα δώσει και η Παρτιζάν, ενώ τη διοργανώτρια χώρα θα εκπροσωπήσουν οι δύο ομάδες του NBL, Σίδνεϊ Κινγκς και Αντέλαϊντ Σίξερς.
Το Σίδνεϊ και η Μελβούρνη θα διοργανώσουν τα ματς του τουρνουά, πόλεις στις οποίες υπάρχει μεγάλη ελληνική ομογένεια. Η «Quodos Bank Arena» που έχει χωρητικότητα 18.000 άτομα και η «Jonh Cain Arena», η οποία μπορεί να φιλοξενήσει 10.300 θεατές, θα είναι τα δύο γήπεδα που λάβουν μέρος οι αγώνες.
Δείτε τη δημοσίευση του Παναθηναϊκού
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
- Η βαθμολογία στη Euroleague και τα σενάρια για τον Παναθηναϊκό
- Μπαρτζώκας: «Το επίπεδο της Euroleague είναι καλύτερο από ποτέ»
- Europa League: Τα ζευγάρια των ημιτελικών – Πότε είναι ο τελικός
- Γκολ και highlights από τις ρεβάνς του Europa League (vids)
- Ο αποκλεισμός της ΑΕΚ έκλεισε την πόρτα της 10άδας στην Ελλάδα
- Νότιγχαμ απο «ατσάλι», νίκησε την Πόρτο και πέρασε στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ (1-0, vid)
- ΑΕΚ – Βαγιεκάνο 3-1: Άγγιξε το «θαύμα», αλλά αποκλείστηκε η «Ένωση» (vid)
- Conference League: Επική πρόκριση της Στρασμπούρ (4-0), πέρασε εύκολα η Κρίσταλ Πάλας παρά την ήττα (2-1, vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/theodor-vasile-QgV8nrpQjQ8-unsplash-1-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442