Σάντα: «Το Παπαστράτειο… τρελοκομείο»
Η Στεφανία Σάντα μίλησε για το Final-4 του Champions League στο πόλο γυναικών, στο οποίο θα συμμετάσχει ο Ολυμπιακός, με την Ελληνίδα να δηλώνει ότι θέλει το «Παπαστράτειο» να είναι… τρελοκομείο.
Ενθουσιασμένη για τη διεξαγωγή του Final-4 του Champions League στον Πειραιά δήλωσε η διεθνής περιφερειακή της ομάδας πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, Στεφανία Σάντα, η οποία μίλησε και για τον ημιτελικό της Παρασκευής (2/5, 18:30) με τη Σαμπαντέλ.
Συγκεκριμένα, η νεαρή πολίστρια του Ολυμπιακού ανέφερε: «Είναι μεγάλη η χαρά, που φιλοξενούμε εμείς το Final-4. Μετά από τρία χρόνια, το Final-4 επιστρέφει εδώ, στον Πειραιά, στο σπίτι μας. Είμαστε πολύ χαρούμενες για αυτό. Σίγουρα, δεν είχαμε πολύ χρόνο να προετοιμαστούμε, διότι υπήρξαν οι υποχρεώσεις με την Εθνική, που αγωνιστήκαμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ωστόσο, είμαστε συγκεντρωμένες στον στόχο μας.
Τι είπε η Σάντα για τον κόσμο
Περιμένουμε τον κόσμο μας στο κολυμβητήριο, να μας στηρίξει. Να γίνει το Παπαστράτειο… τρελοκομείο, για μία ακόμα φορά! Η Σαμπαντέλ είναι μια ομάδα με υπερπαίκτριες, θέλουμε να κάνουμε τα αδύνατα-δυνατά. Ο καλύτερος θα κερδίσει. Όποιος έχει πάθος και ψυχή, στο τέλος θα κερδίσει».
- Ο Τραμπ έδωσε διορία στο Ιράν να ανοίξει τα Στενά του Ορμούζ ή θα χτυπήσει εργοστάσια παραγωγής ενέργειας
- ΠΟΥ: Περισσότεροι από 60 νεκροί εξαιτίας πλήγματος σε κέντρο υγείας στο Νταρφούρ του Σουδάν
- Το Ιράν υποστηρίζει ότι «καμία περιοχή δεν είναι ασφαλής» – Θα συνεχίσουμε να χτυπάμε τους εχθρούς μας λέει ο Νετανιάχου
- Σαρωτική η Έβερτον με Τσέλσι (3-0), βαθμός «ανάσα» για τη Λιντς με Μπρέντφορντ (0-0)
- Γιορτή σήμερα 22 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 22.03.2026]


