ΛεΜπρόν: «Δεν ξέρω αν θα συνεχίσω – Θα το συζητήσω και θα δούμε»
Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς μίλησε για το ενδεχόμενο να σταματήσει την καριέρα του, έπειτα τον αποκλεισμό από τους Τίμπεργουλβς, τονίζοντας ότι δεν ξέρει αν συνεχίσει.
Οι Λος Άντζελες Λείκερς ηττήθηκαν από τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς με 103-96 στη «Crypto,com Arena», για το πέμπτο παιχνίδι του πρώτου γύρου των play-off του NBA.
Η ομάδα του ΛεΜπρόν αποκλείστηκαν από τη συνέχεια και ο 40χρονος «Βασιλιάς» σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να αποσυρθεί από τώρα, έπειτα από 22 χρόνια καριέρας στον «μαγικό κόσμο».
Σε δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αποκλεισμό, ο ΛεΜπρόν ανέφερε ότι δεν ξέρει αν θα συνεχίσει να αγωνίζεται, αλλά θα συζητήσει με την οικογένεια του και το επαγγελματικό του στενό κύκλο, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του ΛεΜπρόν
«Δεν ξέρω, δεν έχω την απάντηση σε αυτή την ερώτηση. Είναι κάτι το οποίο θα το συζητήσω με την οικογένειά μου, με τη γυναίκα μου και την ομάδα υποστήριξής μου. Θα το συζητήσουμε και θα δούμε τι θα γίνει και μετά θα έχω μία συζήτηση με τον εαυτό μου για το πόσο ακόμα θέλω να παίζω. Θα δούμε».
- Ουκρανία: Την κατάληψη της πόλης Σίβερσκ ανακοίνωσε ο Πούτιν – «Ανοίγει ο δρόμος για περαιτέρω προελάσεις»
- Βενεζουέλα: Νέες κυρώσεις των ΗΠΑ – Στο στόχαστρο τάνκερ και συγγενείς του Μαδούρο
- Κίλμαρ Αμπρέγο Γκαρσία: Ελεύθερος και πάλι ο μετανάστης-σύμβολο με εντολή της δικαιοσύνης
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Η Ελλάδα επιστρέφει
- Και προνόμια υπηκοότητας «πουλάει» η χρυσή βίζα Τραμπ
- Κυριάκος Πιερρακάκης: Συγχαρητήρια από ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ
