
Η ΑΕΚ γηπεδούχος στον πρώτο τελικό του EHF European Cup
Η κλήρωση έβγαλε γηπεδούχο την ΑΕΚ στον πρώτο τελικό του EHF European Cup με την Αλκαλόιντ.
Επί ελληνικού εδάφους θα… αρχίσει ο διπλός τελικός του EHF European Cup ανδρών, καθώς η ΑΕΚ θα είναι γηπεδούχος στην πρώτη αναμέτρηση με την Αλκαλόιντ, όπως προέκυψε από τη σχετική κλήρωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα (29/4) στην έδρα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Χάντμπολ (EHF), στη Βιέννη.
Υπενθυμίζεται ότι ο πρώτος τελικός είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 17 ή 18 Μαΐου, ενώ ο αγώνας ρεβάνς στα Σκόπια, όπου θα αναδειχθεί και ο νικητής της διοργάνωσης, θα λάβει χώρα στις 24 ή 25/5.
Στα Άνω Λιόσια
Οι άνθρωποι της Ένωσης έχουν ως στόχο το εντός έδρας παιχνίδι να διεξαχθεί στην έδρα της μπασκετικής ΑΕΚ, τη «Sunel Arena», όπου η ομάδα του Φρεντερίκ Μπουζόν πανηγύρισε στις 12 Απριλίου την κατάκτηση του τροπαίου στο Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η αίθουσα «Γ. Κασσιμάτης» του ΟΑΚΑ, την οποία χρησιμοποιεί ως έδρα ο «Δικέφαλος», δεν πληροί τις προϋποθέσεις που θέτει η EHF για έναν ευρωπαϊκό τελικό, γι’ αυτό, άλλωστε, η ΑΕΚ δεν αγωνίστηκε εκεί τις δύο φορές που έφτασε να διεκδικεί το τρόπαιο σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.
Υπενθυμίζεται ότι ο δεύτερος τελικός του Challenge Cup (σ.σ. νυν European Cup) για το 2018 με την Ποτάισα Τούρντα από τη Ρουμανία έλαβε χώρα στην κεντρική σάλα του ΟΑΚΑ, ενώ οι δύο τελικοί με την Ίσταντς από τη Σουηδία για το European Cup του 2021 πραγματοποιήθηκαν στο κλειστό «Τάσος Καμπούρης», στη Χαλκίδα.
- Ακρίβεια: Πάσχα με αύξηση τιμών και χαμηλότερη κατανάλωση – Στο «κυνήγι» των χαμηλότερων τιμών τα νοικοκυριά
- UEFA: Ποδόσφαιρο δισεκατομμυρίων και ανισοτήτων
- Με τον Λανουά δεν είναι η πρώτη φορά
- Κεφαλονιά: Τρίτη σύλληψη για τον θάνατο της 19χρονης στο Αργοστόλι – Τι ισχυρίζονται οι τρεις συλληφθέντες
- Σοκαριστικό εξώφυλλο – Διπλωματική θύελλα για το L’Espresso – Οργή του Ισραήλ, η κακοποίηση, η αλήθεια
- Ο Ιραόλα αφήνει την Μπόρνμουθ και πάει Μπιλμπάο






