Σάκκαρη: «Θα έρθουν ωραία πράγματα»
Η Μαρία Σάκκαρη μίλησε για το πόσο χρειαζόταν τη νίκη κόντρα στην Παολίνι και τόνισε ότι αισιοδοξεί για το μέλλον.
Η Μαρία Σάκκαρη νίκησε την Τζασμίν με 2-0, στον τρίτο γύρο του 1000αριου της Μαδρίτης και πέρασε στη φάση των «16» του τουρνουά. Η Ελληνίδα τενίστρια προχώρησε σε δηλώσεις, έπειτα την πρόκριση της και ανέφερε ότι το αποτέλεσμα δεν αποτυπώνει την πραγματικότητα.
Η 29χρονη είπε ότι χρειαζόταν τη συγκεκριμένη νίκη, ενώ δήλωσε ότι πάντα είναι μεγάλη πρόκληση να αντιμετωπίζει τέτοιες παίκτριες. Ανέφερε επίσης ότι έρχονται ωραία πράγματα έρχονται κάτι που δηλώνει αισιοδοξία για το μέλλον.
Αναλυτικά οι δηλώσεις της Σάκκαρη
«Δεν θεωρώ ότι το αποτέλεσμα αποτυπώνει την πραγματικότητα, όμως έκανα πολύ καλό αγώνα. Πάντα είναι πολύ μεγάλη πρόκληση να αντιμετωπίζεις αυτές τις παίκτριες. Ήταν μια νίκη που χρειαζόμουν. Πραγματικά το χρειαζόμουν αυτό, δεν είχα καλό τουρνουά εδώ και αρκετό καιρό. Ήταν η σωστή στιγμή για να έρθει. Νιώθω πως είμαι στο σωστό μέρος κάνω τα σωστά πράγματα και σίγουρα θα έρθουν ωραία πράγματα».
- Σούταλο: Μετρά αντίστροφα για την έξοδο από τον Άγιαξ
- ΝΑΤΟ: Η «εξαιρετική σχέση» Ρούτε-Τραμπ φέρνει τον γενικό γραμματέα σε σύγκρουση με τις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες
- Γιατί οι επιχειρήσεις πατούν φρένο στις επενδύσεις
- Χαμάς: Δηλώνει έτοιμη να παραδώσει την εξουσία στην Εθνική Επιτροπή – Ζητά να ανοίξει πλήρως η διάβαση της Ράφα
- Πανέτοιμος ο Μιλουτίνοφ: «Νιώθω καλά»
- O Νέλσον Μαντέλα γνώρισε την Γουίνι ενώ δικαζόταν για προδοσία – «Με εντυπωσίασε η ομορφιά της»



