
Τσιτσιπάς – Κόρντα 2-0: Ζορίστηκε αλλά προκρίθηκε στα προημιτελικά του Barcelona Open
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεπέρασε το εμπόδιο του Σεμπάστιαν Κόρντα με 2-0 σετ και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Barcelona Open.
Στη φάση των προημιτελικών του Barcelona Open προκρίθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος έκαμψε την αντίσταση του Σεμπάστιαν Κόρντα με 2-0 σετ (7-6 (4), 6-4).
Ο Έλληνας τενίστας δυσκολεύτηκε αρκετά απέναντι στον Αμερικανό, παίρνοντας το πρώτο σετ στο τάι μπρέικ, ενώ στο δεύτερο μπορεί να έκανε νωρίς το μπρέικ, όμως ο αντίπαλός του τον πίεσε αρκετά. Έτσι ο συμπατριώτης μας χρειάστηκε κάτι παραπάνω από 1,5 ώρα για να φτάσει στη νίκη. Έτσι, θα συνεχίσει τις προσπάθειές του στο τουρνουά τις Καταλονίας, ώστε να κερδίσει όσους περισσότερους βαθμούς μπορεί προκειμένου να ανέβει στην παγκόσμια κατάταξη του τένις.
Κλειστά σετ και τα δύο
Το πρώτο σετ ήταν ιδιαίτερα κλειστό, με τους δύο αντιπάλους να παίζουν συντηρητικά, εξασφαλίζοντας πρώτα το πως θα διατηρήσουν το σερβίς τους. Κάτι που έγινε σε όλη του διάρκεια, μέχρι να φτάσει το ματς στο 6-6 και το τάι μπρέικ. Εκεί ο Τσιτσιπάς ήταν ανώτερος και με το 7-4 έκανε το 1-0.
Στο δεύτερο σετ, οι δύο τενίστες κράτησαν τα πρώτα σερβίς τους, με τον Έλληνα πρωταθλητή να φτάνει στο μπρέικ στο τρίτο γκέιμ και στη συνέχεια να κάνει το 3-1. Ο Τσιτσιπάς διαχειρίστηκε πολύ σωστά το υπόλοιπο του αγώνα, φτάνοντας έτσι στο 6-4 και το 2-0 σετ που του έδωσε την πρόκριση.
- Έρευνα: Εννέα στους δέκα Θεσσαλονικείς θεωρούν το κυκλοφοριακό νούμερο ένα πρόβλημα της πόλης
- Άρσεναλ – Ατλέτικο Μαδρίτης: Οι εντεκάδες της ρεβάνς (pics)
- Χάποελ Τελ Αβίβ – Ρεάλ Μαδρίτης 76-69: Μείωσε σε 2-1 με σούπερ Μπράιαντ
- Δολοφονία στην Κρήτη: Οι έξι πυροβολισμοί καταγράφονται σε ηχητικό ντοκουμέντο
- Καβάλα: Θανατηφόρο τροχαίο στην παραλιακή Εγνατία – Νταλίκα συγκρούστηκε με γεωργικό μηχάνημα
- Μπαράκ Ομπάμα: «Ο Τραμπ φέρνει τριγμούς στον γάμο μου με τη Μισέλ»




