
Πέταξαν χειροβομβίδα στο σπίτι πρώην παίκτη της Λίβερπουλ
Απίστευτα πράγματα, καθώς ο πρώην παίκτης της Λίβερπουλ έγινε στόχος επίθεσης με χειροβομβίδα...
Στόχος επίθεσης με χειροβομβίδα έγινε το σπίτι του Ισραηλινού πρώην άσου των Γουέστ Χαμ, Λίβερπουλ, Τσέλσι και Αρσεναλ, Γιόσι Μπεναγιούν το απόγευμα της Κυριακής. Δεν τραυματίστηκε κανείς, ενώ υποστήριξε πως έγινε στόχος από λάθος.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο ισραηλινός Τύπος, ένα άτομο που επέβαινε σε μοτοσυκλέτα σταμάτησε μπροστά από το σπίτι του πρώην ποδοσφαιριστή και πέταξε χειροβομβίδα μπροστά στην πόρτα. Στη συνέχεια φυσικά εξαφανίστηκε. Η χειροβομβίδα εξερράγη προκαλώντας φωτιά στο σπίτι στο οποίο βρισκόταν ο Μπεναγιούν με την οικογένειά του. Η πυροσβεστική που έσπευσε στο σημείο κατέσβησε γρήγορα τη φωτιά.
Η επίθεση χαρακτηρίστηκε a priori εγκληματική και όχι τρομοκρατική. Κατά τον Μπεναγιούν, ο δράστης είχε κάνει σίγουρα λάθος το στόχο.
Τι δήλωσε ο πρώην παίκτη της Λίβερπουλ, Γιόσι Μπεναγιούν
«Είμαι βέβαιος πως η χειροβομβίδα δεν προοριζόταν για το σπίτι μου. Στην αρχή νόμιζα πως πρόκειται για φιάλη αερίου και καλέσαμε την πυροσβεστική. Μόνο όταν έφτασε η αστυνομία στο σπίτι και βρήκε τα υπολείμματα μιας χειροβομβίδας καταλάβαμε τι είχε πραγματικά συμβεί», υπογράμμισε ο ρέκορντμαν συμμετοχών στην Εθνική Ισραήλ (102).
- «Ξύπνησα από κραυγές και άκουσα μία τζαμαρία να σπάει» -Τι λέει ένοικος της πολυκατοικίας όπου βρέθηκε νεκρή η γυναίκα
- Ορμούζ: Οι επιπτώσεις του κλεισίματος των Στενών στην ελληνική οικονομία – Τι δείχνει μελέτη του ΙΟΒΕ
- Ολυμπιακός: Πότε θα μάθει τον αντίπαλό του – Οι ημερομηνίες των πλέι ιν της Euroleague
- «Το Χελιδόνι» του Γκιλιέμ Κλούα στο Θέατρο ΕΛΕΡ
- Οι ΗΠΑ θα καθυστερήσουν τις παραδόσεις όπλων σε ευρωπαϊκές χώρες – Αιτία ο πόλεμος στο Ιράν
- Γλυφάδα: Συνελήφθη μητέρα ανηλίκου ο οποίος ταυτοποιήθηκε για τον βανδαλισμό του σχολικού συγκροτήματος






